Kristijan Bejl je holivudski "kralj transformacije": Pogledajte kako izgleda kao Frankenštajn (FOTO)

06.04.2024

10:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Objavljene su prve fotografije iz novog filma rediteljke Megi Džilenhol

Kristijan Bejl je holivudski "kralj transformacije": Pogledajte kako izgleda kao Frankenštajn (FOTO)
Kristijan Bejl - Copyright Profimedia

Kristijan Bejl je "kralj transformacije" koji za svaku ulogu može drastično da promeni izgled, da smrša, ugoji se, da promeni kosu ili bradu. Glumac je ponovo i te kako promenio fizički izgled zbog snimanja filma "Frankenštajnova nevesta", u kojem igra glavnu ulogu za koju je morao prilično da smrša i ošiša kosu.  

Profimedia
 

Sada je objavljena prva fotografija u kojoj je potpuno neprepoznatljiv, što samo dokazuje da je s razlogom jedan od najtalentovanijih holivudskih glumaca koji iza sebe ima sjajne uloge u kojima mu ovakve vrste transformacija nisu bile strane. 

Profimedia
 

Oživljavanje ubijene mlade žene

Film "Frankenštajnova nevesta", u režiji Megi Džilenhol, smešten je u tridesete godine 20. veka i prati usamljenog Frankenštajna koji odlazi u Čikago kako bi zatražio doktora da mu napravi partnerku. Njih dvojica zatim odluče da ožive ubijenu mladu ženu, koja postaje Frankenštajnova nevesta. Međutim, nakon što ona privuče pažnju policije i zapali iskru radikalnog društvenog pokreta, oni shvataju da su dobili više nego što su tražili.

Profimedia
 

Glavnu žensku ulogu igra Džesi Bakli, koja je takođe neprepoznatljiva, a pored Kristijana i nje, tu su i Piter Sarsgrad, Penelope Kruz i Anet Bening. 

Film u svetske bioskope stiže 2. oktobra 2025. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike