Rajan Gosling otkrio zašto film u kome je igrao sa Raselom Krouom nije dobio nastavak: Jedna stvar nas je uništila (FOTO/VIDEO)

25.04.2024

07:50

0

Autor: Dejan Ćirić

Prvi vikend prikazivanja je bio katastrofalan

Rajan Gosling otkrio zašto film u kome je igrao sa Raselom Krouom nije dobio nastavak: Jedna stvar nas je uništila (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Rajan Gosling i Rasel Krou igrali su u akcionoj komediji "Fini momci" (The Nice Guys), 2016. godine, koja nije dobila nastavak uprkos pohvalama kritičara.

Gosling je u nedavnom intervjuu izjavio da je film "Angry Birds" razlog zašto nije snimljen drugi deo filma, iako je to bilo u planu.

Profimedia
 

- Mislim da nastavak zavisi o tome kako je prošao prvi vikend prikazivanja originalnog filma, a naš je imao premijeru istog dana kada i "Angry Birds" koji nas je jednostavno uništio. Taj film je dobio nastavak - otkrio je glumac.

Slab profit

"Angry Birds" je u prvom vikendu prikazivanja zaradio više od 38 miliona dolara, dok su "Fini momci" zaradili samo 11.2. 

Film je ukupno zaradio 62.8 miliona dolara, ali nije uspeo da ostvari veliki profit za studio jer su troškovi snimanja iznosili oko 50 miliona.

Profimedia
 

Radnja filma smeštena je u 1977. godinu i prati privatnog detektiva Holanda (Gosling) i ucenjivača Džeksona (Krou) koji zajedno pokušavaju da reše slučaj ubistva porno zvezde prenosi Deadline. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike