Ludo zaljubljen Danijel Krejg, ali u muškarca: Sve o novom, šokantnom filmu bivšeg Bonda koji će premijeru imati u Veneciji

10.06.2024

10:45

0

U pitanju je ostvarenje rađeno po romanu koji se opisuje kao "prokleta priča o posedovanju i egzorcizmu"

Ludo zaljubljen Danijel Krejg, ali u muškarca: Sve o novom, šokantnom filmu bivšeg Bonda koji će premijeru imati u Veneciji
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Nakon filma "Rivali" koji je ceo prožet seksualnom tenzijom u ljubavnom touglu, a u kojem vodeću ulogu ima Zendeja, reditelj Luka Gvadanjino je rešio da se baci na novi posao i to ni manje više nego na ljubavnu gej problematiku.

Profimedia
 

Možda bi ovo bio još jedan film koji se bavi istopolnim vezama, ali s obzirom na to da je u ostvarenju koje se zove "Kvir" glavna uloga dodeljena Danijelu Krejgu, onda će to biti sve, samo ne običan film.

Dekadentni Meksiko Siti

Reč je o filmskoj adaptaciji istoimenog romana Vilijama Barouza, koji je napisan između 1951. i 1953. godine, a objavljen tek 1985. U jednoj od brojnih recenzija ovaj roman se navodi kao "prokleta priča o posedovanju i egzorcizmu".

Profimedia
 

Radnja je smeštena u dekadentnom Meksiko Sitiju, četrdesetih godina prošlog veka.

Ludo zaljubljen u narkomana

To je poluautobiografska priča o Liju koji je pobegao od hapšenja zbog droge iz Nju Orleansa u Meksiko Siti. Li luta po gradskim klubovima i barovima u koje dolaze američki studenti, otpušteni vojnici i drugi likovi sa margine društva, prenosi Varajeti.

Profimedia
Dru Starki

On se ludo zaljubljuje u otpuštenog marinca po imenu Alerton, narkomana, koji je ravnodušan prema njegovoj naklonosti, ali na kraju popušta samo toliko da bi Lijeve seksualne fantazije, postale njegova čista opsesija. Na kraju odlaze u Južnu Ameriku u potrazi za drogom "yage", za koju je Li ubeđen da će mu pomoći da postane vidovit.

Meksiko, droga i Krejg

Džonatan Anderson koji je uzdrmao modni svet subverzivnom modnom etiketom JW Anderson, nakon "Rivala" radiće kostimografiju i za ovaj film Gvadanjina.

Profimedia
 

- Ovo je jedna od mojih omiljenih knjiga svih vremena. A ovaj film će imati sve: Meksiko, puno droge i Krejga - izjavio je Anderson za Gardijan.

Mladog ljubavnika Danijela Krejga će igrati američki glumac Dru Starki, poznat po ulogama u serijama "Outer Banks", "Ozark", kao i filmovima "Vrisak" i "Pravo na govor". I za kraj, ono što još treba reći o ovom filmu je da će biti obojen posebnom vrstom humora.

Svetsku premijeru ovo ostvarnje će imati na predstojećem filmskom festivalu u Veneciji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike