Perverzni gej princ: Novi holivudski zavodnik Nikolas Galicin u jednoj seriji ima eksplicitne scene sa čak 14 likova! (FOTO/VIDEO)

16.03.2024

21:00

0

Igrao je i sa dve velike glumice Džulijen Mur i En Hatavej

Perverzni gej princ:  Novi holivudski zavodnik Nikolas Galicin u jednoj seriji ima eksplicitne scene sa čak 14 likova! (FOTO/VIDEO)
Nikolas Galicin - Copyright Profimedia

Izgleda da je holivudska industrija iznebuha iznedrila mladu zvezdu koju čeka prilično briljantna budućnost.

To je 29-godišnji Nikolas Galicin!  Naime, ovaj Britanac je za samo devet meseci igrao vodeće uloge u čak četiri ostvarenja, a svaka od njih bila je drugačija i na svoj način izazovna.

Profimedia
 

Gej princ u "Red, White & Royal Blue", zgodni, ali ne preterano inteligentan kvoterbek u tinejdžerkoj komediji "Bottoms", biseksualni zavodnik u seriji "Mary & George" i pevač benda u "The Idea Of You" - za manje od godinu dana Nikolas je na svojim leđima izneo ove četiri uloge!

Planiranje, zavođenje i scene seksualne žudnje

Iako se u poslednje vreme puno priča o romantičnoj komediji "The Idea Of You", gde mu je partnerka 12 godina starija En Hatavej, najbolji utisak Galicin je ostavio u seriji "Mary&George" gde glumi rame uz rame sa velikom Džulijan Mur.

Istorijska psihodrama u sedam epizoda lansirana je 5. marta, a već je pokupila odlične kritike kako od strane stručnjaka, tako i od strane publike: scenario je uzbudljiv, a gluma briljantna.

Profimedia
 

"Planiranje, zavođenje i scene seksualne žudnje", ovako je ukratko u trejleru najavljena serija i to vas zaista i očekuje. I to mnogo, mnogo vrellih, slobodnih, prilično šokantnih scena koje se graniče sa skandaloznim, posebno jer su neretko homoseksualne, što je do pre nekoliko godina bilo praktično nezamislivo.

Serija se zasniva se na istinitoj romansi između kralja Džejmsa V od Škotske i njegovog dvorjanina Džordža Vilijesa. Radnja prati groficu Meri Vilijes, ambicioznu i prevrtljivu udovicu, koja ne preza ni od čega kako bi se uzdigla na društvenoj i političkoj lestvici u Engleskoj 17. veka, što uključuje i prisiljavanje njenog prelepog sina Džordža da zavede kralja Džejmsa, postane njegov ljubavnik i neko ko upravlja stvarima iz senke.

Ostvarenje, obiluje erotskim scenama i prizorima gej seksa, a Nikolas je priznao da mu je bilo važno da ti kadrovi deluju što autentičnije.

Seks sa 14 različitih likova

On, inače, u seriji ima seks sa čak 14 različitih likova!

- Na početku celog projekta moje prve tri scene su sve bile scene seksa. Odmah sam osetio jedan nivo udobnosti, samopouzdanja i uzbuđenja jer je ovo na neki način Džordžova "valuta". Osećao sam se kao da na neki način upoznajem Džordža kroz te scene, jer se na taj način kretao kroz života i na taj način je birao da dominira nad ljudima - ispričao je ovaj Britanac.

Nikolas je istakao da su svi koji su radili na seriji želeli da prikažu iskren prikaz te ere, te da otud i potenciranje gej scena, ali i prikazi orgija.

- Iz moje perspektive odnos između Džordža i kralja Džejmsa u početku je bio transakcijski, ali je prerastao u nešto zaista lepo - rekao je.

Bilo kako bilo, publika je u najmanju ruku zaprepašćena, ali i zaintrigirana perverznim kadrovima, a dovoljno je da pročitate komentare na društvenim mrežama kako biste se uverili u to.

Jedna koju su mnogi morali jednostavno da premotaju prikazuje kralja Džejmsa koji zahteva od Džordža da bludniči s njim dok ne dobije "amneziju".

- Uzmi me, sahrani me, želim da zaboravim ko sam. Ja sam ništa drugo, samo tvoj predmet - govori kralj dok mlađani dvorjanin ima odnos sa njim.

(Žena.Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike