Strastveni poljubac Kim Kardašijan sa ženom niko nije očekivao: Objavljen prvi trejler nastavka "Američke horor priče" (FOTO/VIDEO)

25.03.2024

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi smatraju da popularnoj straleti nije mesto u ovom projektu

Strastveni poljubac Kim Kardašijan sa ženom niko nije očekivao: Objavljen prvi trejler nastavka "Američke horor priče" (FOTO/VIDEO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kada je prošle godine objavljena vest da će Kim Kardašijan igrati jednu od uloga u 12. sezoni popularne serije "Američka horor priča", obožavaoci su bili šokirani, pa su na društvenim mrežama pozvali na bojkot serije, naglašavajući da je Kim „kap koja je prelila čašu“ i da joj u ovom projektu nije mesto. 

Profimedia
 

Međutim, to nije mnogo zabrinulo autore i producente, snimanje je završeno i upravo je objavljen prvi trejler za drugi deo pod nazivom "American Horror Story: Delicate" u kom starleta tumači jednu od glavnih uloga.

- Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvezdama na svetu i oduševljeni smo što možemo da joj poželimo dobrodošlicu u porodicu „Američke horor priče“. Ema Roberts i ja smo uzbuđeni zbog saradnje sa njom - izjavio je jedan od kreatora Rajan Marfi, kada je Kardašijan dobila ulogu, dodavši da se od najnovije sezone najviše očekuje, jer neće biti nalik prethodnim.

Profimedia
 

Poslovni odnos koji prerasta u nešto drugo

Nova sezona nosi naziv "Delicate", a radnja prati trudnu Anu Viktoriju Alkot, koju igra Ema Roberts. U vezi sa njenom trudnoćom događaju se brojne bizarne stvari, a u jednoj od scena, koja je iznenadila mnoge, Kim Kardašijan i Robertsova se strasno ljube.

Profimedia
 

Kim u seriji tumači lik Šibon Korbin, PR-a Eme Roberts, ali se iz poslovnog odnosa razvija nešto sasvim drugačije.

"Ema i Kim imaju neverovatnu energiju", "Kim kako ljubi devojku je nešto što sam mislio da nikada neću videti", neki od komentara gledalaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike