Megan Markl odbila da igra u nastavku serije koja joj je donela slavu: Postavila jedan uslov i naišla na zatvorena vrata (FOTO)

11.02.2024

13:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Tvorci ovog projekta osmislili su savršenu ulogu za nju

Megan Markl odbila da igra u nastavku serije koja joj je donela slavu: Postavila jedan uslov i naišla na zatvorena vrata (FOTO)
Megan Markl - Copyright Profimedia

Megan Markl neće glumiti u spin-ofu popularne serije "Dva lica pravde" (Suits), koja ju je proslavila, ali je pokušala da bude deo produkcije.

Kako navode strani mediji, tvorci ovog projekta osmislili su savršenu ulogu za nju i uprkos tome što je originalna serija postigla veliki uspeh, Megan nije pristala, ali je u produkciju htela da uključi svoju kompaniju Archewell.

Profimedia
 

U januaru je objavljeno je da se radi spin-of serije čije je snimanje završeno pre četiri godine. S obzirom na to da je jednu od glavnih uloga igrala Megan, javnost se zapitala da li će se pojaviti u nastavku.

NBC odbacio njenu ideju

Sada su izvori bliski producentima za Daily Mail potvrdili da ona ne planira da igra u seriji, ali da želi da učestvuje u procesu snimanja kao izvršna producentkinja. Ipak, NBC je odbio tu ideju. Nakon toga oglasili su se iz njene kompanije rekavši da nisu ni pokušali da budu uključeni u produkciju ovog projekta.

Profimedia
 

Megan Markl je u seriji "Dva lica pravde" glumila pravnu pomoćnicu Rejčel Zejn. Prikazivanje je počelo 2011. godine, završilo se 2019., a zanimljivo je da je seriji naglo porasla popularnost nakon što je objavljena na Netfliksu pa je prošle godine bila najgledanija serija u Americi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike