Šenon Doerti otkrila ime problematičnog glumca zaslužnog za njenu karijeru: Nije me briga šta drugi misle, znam istinu o njemu (FOTO/VIDEO)

03.06.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Iako je bio poznat po dobrom izgledu, harizmi i šarmu, ipak je imao veoma lošu reputaciju među kolegama i novinarima, jer je važio za čoveka loše naravi

Šenon Doerti otkrila ime problematičnog glumca zaslužnog za njenu karijeru: Nije me briga šta drugi misle, znam istinu o njemu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Šenon Doerti pripisuje svoju strast prema glumi pokojnom kolegi Majklu Lendonu, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u legendarnoj seriji "Mala kuća u preriji". Glumica se osvrnula na prve dane svoje karijere u Holivudu u nedavnoj epizodi podkasta "Hajde da budemo jasni sa Šenon Doerti". Sa jedanaest godina, zvezda "Beverli Hilsa" je dobila ulogu Dženi Vajlder u poslednjoj sezoni serije, koja se emitovala od 1982. do 1983. godine.

Profimedia
 

- "Mala kuća u preriji" me je oblikovala na mnogo načina i to je i dalje najbolje iskustvo u mojoj karijeri - rekla je glumica.

Ona je istakla svoju blisku vezu sa Lendonom.

Bio je neverovatan

- Obožavala sam ga. Bio mi je mentor koji me je toliko toga naučio - prisetila se Doerti i naglasila da čak i decenijama kasnije i dalje primećuje uticaj koji je Lendon imao na nju. 

Profimedia
 

- To je neverovatno jer kada razmišljam o dugom rasponu moje karijere, ali i o tome koliko su neki poslovi bili teški, neprijatni i pomalo toksični, zaista je iskustvo u "Maloj kući" podstaklo moju strast da budem glumica. I Majkl Lendon pre svih. I nije me briga kakvo je bilo nečije iskustvo, znam istinu o tom čoveku, a on je bio prosto neverovatan - otkrila je glumica i dodala:

- Bio je tako talentovan, ljubazan i pažljiv, i to mi je zaista pomoglo da se oblikujem. Neverovatno je brinuo za mene i moju porodicu.

Lendon je bio velika zvezda od šezdesetih godina do smrti, 1991. Harizmatični glumac, poznat po dobrom izgledu i šarmu, ipak je imao veoma lošu reputaciju među kolegama i novinarima, jer je važio za čoveka loše naravi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike