Pogledajte prvi trejler za film "Osmi putnik: Romul": Licem u lice sa najstrašnijim oblikom života u svemiru (FOTO/VIDEO)

06.06.2024

12:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glavnu ulogu tumači mlada holivudska zvezda Kejli Spejni

Pogledajte prvi trejler za film "Osmi putnik: Romul": Licem u lice sa najstrašnijim oblikom života u svemiru (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/MCF

Novi poster i prvi trejler za film "Osmi putnik: Romul" (Alien: Romulus) producenta Ridlija Skota i reditelja Feda Alvareza upravo su objavljeni.

Promo/MCF
 

Povratak korenima

Nakon tizera od pre dva meseca, 20th Century Studios objavio je i prvi trejler za naučnofantastični horor koji će se naći u domaćim bioskopima od sredine avgusta, a kako najavljuje američki studio, novim ostvarenjem uspešna franšiza vraća se svojim korenima.

Promo/MCF
 

Dok pretražuje napuštenu svemirsku stanicu, grupa mladih svemirskih kolonizatora suočava se licem u lice sa zastrašujućim oblikom života u univerzumu. 

Sinopsis nagoveštava da se priča odvija između događaja koji su se zbili u originalnom naslovu "Osmi putnik" Ridlija Skota koji je sada samo u ulozi producenta filma i "Osmi putnik 2", čuvenog nastavka Džejmsa Kamerona koji je osvojio dve nagrade Oskar.

Promo/MCF
 

Film režira Fede Alvarez, poznat po horor naslovima "Zla smrt" i "Ne diši", a uloge u filmu tumače Kejli Spejni, koju smo nedavno gledali u ostvarenju "Prisila", Dejvid Džonson, Arči Reno, Spajk Fem i drugi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike