Potresan film o Federeru uskoro pred gledaocima: Poslednjih 12 dana karijere, suze i najemotivniji trenuci života (VIDEO)

05.06.2024

07:50

0

Autor: Dejan Ćirić

Prvobitno je nastao kao kućni video koji nikada nije bio namenjen javnom gledanju

Potresan film o Federeru uskoro pred gledaocima: Poslednjih 12 dana karijere, suze i najemotivniji trenuci života (VIDEO)
Rodžer Federer - Copyright Profimedia

Detalji o filmu o Federeru

Dokumentarni film "Federer: Twelve Final Days" o jednom od najboljih tenisera svih vremena - Rodžeru Federeru, biće premijerno prikazan i dostupan od 20. juna na Prime-u.

"Federer: Twelve Final Days" je dugometražni dokumentarac koji prikazuje poslednjih 12 dana profesionalne teniske karijere slavnog sportiste.

Profimedia
 

Najranjiviji i najiskreniji momenat

Prvobitno je nastao kao kućni video koji nikada nije bio namenjen javnom gledanju. U njemu ćemo videti Federera u njegovom najranjivijem i najiskrenijem momentu - dok se oprašta od karijere i navijača koji su oblikovali njegov život u poslednje dve decenije.

U filmu će biti prikazani i intervjui legendarnih rivala i prijatelja poznatog tenisera, među kojima je i Novak Đoković.

Profimedia
 

Trejler za film prikazuje i klipove iz Federerovog detinjstva i mladosti.

Podsećemo, 2022. godine Federer je objavio da se povlači iz profesionalnog tenisa u 41. godini, nakon što je osvojio 20 grend slem titula tokom dve decenije.

Profimedia
 

Kamere su pratile Federera na njegovom poslednjem meču na Lejver kupu. Nakon što je izgubio, usledio je oproštaj sa suzama od saigrača i navijača, navodi The Hollywood Reporter.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike