Federer grcao u suzama pred punim tribinama, pa otkrio detalj iz prošlosti: Jedino je ona mogla da me zaustavi! (VIDEO)

24.09.2022

05:44

0

Švajcarac odao priznanje najbližima

Federer grcao u suzama pred punim tribinama, pa otkrio detalj iz prošlosti: Jedino je ona mogla da me zaustavi! (VIDEO)
Tan2022-9-24_2931683_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Legendarni Rodžer Federer noćas je okončao impresivnu karijeru!

Na Lejver kupu u Londonu, Švajcarac je poražen u dublu sa Rafaelom Nadalom, a po okončanju meča, gotvo da nije bilo osobe na terenu i tribinama koja je uspela da iskontroliše emocije.

Očekivano, prednjačio je Rodžer i porodica Federer, a tek kada su krenule izjave za medije, suze su se samo nizale.

Najemotivniji trenutak večeri, uz plač Rafaela Nadala, sigurno je momenat kada je Švajcarac progovorio o svojoj porodici i supruzi Mirki. Osvajač 20 grend slem titula nije uspeo da zadrži suze.

 

 

- Moramo li o njima da pričamo sada... U redu je. Bilo mi je okej do sada, bar mogu da pričam. Kada sam sanjao o ovome, nisam mogao da pričam. Cela porodica je ovde. Lepo smo se zabavljali ovih 13 godina. Svi su tu, devojčice, dečaci, moja supruga koja mi je pružala toliku podršku. Mogla je da me zaustavi pre mnogo godina. Nije uradila, bodrila me je, dozvolila mi je da nastavim da igram. Zahvalan sam joj na tome - govorio je Rodžer o Mirki.

Na trenutak je uspeo da dođe do daha, pa se obratio i roditeljima, majci Linet i ocu Robertu koji su sve to emotivno doživljavali u publici.

- Uvek mi je bilo zabavno što smo moju majku za sve krivili, ali bez roditelja ne bih bio sada ovde. Hvala vam mnogo. Ima previše ljudi kojima bih morao da se zahvalim, bili ste svi sjajni. Hvala vam svima mnogo, mnogo vas volim. Bilo je ovo neverovatno putovanje - zaključio je Federer.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike