Šokirani fanovi otkrili da se stravičan detalj iz filma Breda Pita ponavlja u drugom: Ima veze sa Gvinet Paltrou (VIDEO)

04.06.2024

18:15

0

Dva ostvarenja su nastala u razmaku od 16 godina

Šokirani fanovi otkrili da se stravičan detalj iz filma Breda Pita ponavlja u drugom: Ima veze sa Gvinet Paltrou (VIDEO)
Bred Pit u filmu "Sedam" - Copyright Profimedia

Ljubitelji filma su u šoku nakon što su shvatili da je važan detalj iz filma Breda Pita povezan s drugim filmom.

Profimedia
 

Naime, oni su to uočili u filmovima "Sedam" iz 1995. godine i "Contagion" koji je snimljen 2011. godine. U oba filma glumi Gvinet Paltrou.

Misteriozna kutija

U filmu "Sedam", policajci Vilijam Somerset (Morgan Frimen) i Dejvid Mils (Bred Pit) pokušavaju da ulove serijskog ubicu za kog se na kraju ispostavi da je čovek po imenu Džon Do (Kevin Spejsi). U užasnom preokretu, Do ubija Trejsi, Milsovu trudnu ženu koju igra Gvinet Paltrou.

Pred kraj filma, Milsu se šalje kutija u kojoj se nalazi Trejsina odsečena glava, ali njen sadržaj nije prikazan. Šesnaest godina kasnije, u filmu "Contagion" se upotrebljava isti rekvizit. Paltrou tada glumi Bet koja umire od zaraznog virusa. Na obdukciji njenog tela prikazana je kutija koja je trebalo da bude prikazana u filmu "Sedam".

Jedna od najzabavnijih činjenica

- U "Sedam" nikada nismo videli šta je bilo u kutiji, ali u "Contagionu" je to bilo jasno. Pošto su producenti već imali savršeno dobar, neiskorišćen rekvizit - odsečenu glavu, otkrio je jedan od fanova na TikTok mreži.

"Ovo je jedna od najzabavnijih činjenica", "Ludo je da je uopšte taj rekvizit sačuvan 16 godina kasnije", nizali su se komentari na društvenim mrežama, nakon ovog otkrića, navodi index.hr.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike