Šeron Stoun javno stala u odbranu Kevina Spejsija: On je genije (FOTO/VIDEO)

17.05.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavna glumica i još nekoliko njenih kolega smatraju da mu treba pružiti novu šansu

Šeron Stoun javno stala u odbranu Kevina Spejsija: On je genije (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Šeron StounStiven Fraj i Lijam Nison pozvali su Kevina Spejsija da se vrati u igru, a producentske timove da ga opet angažuju.

Glumac se nije pojavljivao na ekranu ili u pozorištu od 2017. godine, nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje. Prošle godine oslobođen je po svim optužbama za seksualni napad protiv četvorice muškaraca između 2001. i 2013. 

Profimedia
 

Demanti

Izjave podrške Spejsijeve kolege uputili su britanskom Telegrafu, podstaknuti objavljivanjem dokumentarca "Spejsi bez maske" na Kanalu 4. Dvostruki dobitnik Oskara demantovao je optužbe o neprikladnom ponašanju, koje su prikazane u ovom filmu.

- Preuzimam punu odgovornost za svoje ranije ponašanje i postupke. Ali, ne mogu i neću preuzeti odgovornost, niti ću se izviniti bilo kome ko je izmislio stvari ili preterane priče o meni - rekao je glumac.

Profimedia
 

Šeron Stoun jedva čeka da vidi Kevina.

- On je genije. Tako je elegantan i zabavan, velikodušan. Zna više o našem zanatu nego što će mnogi ikada - izjavila je glumica. 

Profimedia
 

Dobar čovek sa karakterom

Pisac, glumac i voditelj Stiven Fraj takođe je pružio Spejsiju, rekavši da je često bio “nespretan i neprikladan”, ali da informacije iz dokumentarca ne odgovaraju istini.

Profimedia
 

Lijam Nison takođe ima samo reči hvale za svog kolegu.

- Kevin je dobar čovek sa karakterom. Smatram da je našoj industriji potreban i veoma joj nedostaje - rekao je glumac, navodi cdm.me.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike