"En Hatavej, volim te, ali ovo me izluđuje": Gledaoci primetili grešku u jednom od trenutno najvećih filmskih hitova (FOTO/VIDEO)

14.05.2024

17:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedan od fanova je na društvenim mrežama podelio zanimljiv detalj koji je učio, a snimak ima pet miliona pregleda

"En Hatavej, volim te, ali ovo me izluđuje": Gledaoci primetili grešku u jednom od trenutno najvećih filmskih hitova (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Romantična komedija "The Idea of You" (Ideja o tebi) u kojoj glavne uloge tumače En Hatavej i Nikolas Galicin osvojila je gledaoce širom sveta, ali su neki od njih uočili grešku u jednoj od scena.

Profimedia
 

Radnja filma prati Solen, četrdesetogodišnju samohranu majke koja započinje neočekivanu romansu sa 24-godišnjim Hejzom, koji je pevač popularnog boj benda "August Moon". Njihova veza koja će postati glavna tema tabloida širom sveta, a ona i njena ćerka neće moći da se nose sa pritiskom medija i društvenih mreža. 

Profimedia
 

Problem sa frizurom 

Premda je temeljen na romanu Robin Li, mnogi su bili uvereni da je film inspirisan Harijem Stajlsom i njegovom vezom sa Olivijom Vajld. To je rezultiralo nestrpljivim iščekivanjem filma, a potom i njegovom ogromnom popularnošću.

Profimedia
 

Tako je jedan od fanova na društvenim mrežama podelio i zanimljiv detalj koji je učio, a snimak ima pet miliona pregleda. Naime, radi se o sceni u kojoj Solen razgovara sa Hejzom, a dok kadar prelazi sa njega na nju uočljivo je da je da je scena snimana u više navrata, jer se njena frizura konstantno menja.

 

 

U nekoliko sekundi snimka prikazana je puštena napred, potom preko ramena, pa i povučena u stranu.

"En Hatavej, volim te, ali nedostatak kontinuiteta položaja kose u ovoj sceni me izluđuje", pisalo je uz ovaj snimak, prenosi klix.ba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike