Brutalan napad na Stiva Bušemija: Glumac prebačen u bolnicu sa ozbiljnim povredama

13.05.2024

12:17

0

Sve se dogodilo iznenada

Brutalan napad na Stiva Bušemija: Glumac prebačen u bolnicu sa ozbiljnim povredama
Stiv Bušami - Copyright Profimedia

Stiv Bušemi šetao je Trećom avenijom 369 na Istočnom Menhetnu, u sredu, oko podneva, kada je napadnut, saopšteno je iz policije.

Profimedia
 

Napad se dogodio kada je muškarac iznenada prišao Stivu Bušemiju (66) i udario ga šakom u lice. Napadač je i dalje u bekstvu. Glumac je prebačen u bolnicu. Zadobio je modrice, otoke na licu i krvarenje na levom oku.

Još jedna žrtva nasumičnog nasilja

- Stiv Bušemi je napadnut u centralnom delu Menhetna, i on je još jedna žrtva nasumičnog čina nasilja u gradu -  rekao je njegov PR i dodao:

- On je dobro i poštuje poruke podrške, iako je neverovatno tužan zbog svega što se dogodilo dok je sa svojom partnerkom šetao ulicama Njujorka.

Profimedia
 

Radnik koji je bio u blizini kada se napad dogodio izjavio je za Njujork Post:

- Video sam da je bio sa ženom, a onda sam kroz prozor ugledao kako se spotakao i pao unazad. Odmah je ustao i potrčao u suprotnom smeru. Nisam video ko ga je udario.

Policija je objavila sliku sa nadzorne kamere na kojoj se vidi navodni napadač, prenosi Daily mail.

Ovo nije prvi napad na Bušemija

Bušemi je drugi glumac žrtva nasumičnog uličnog nasilja u Njujorku, nakon što je u martu napadnut Majkl Stalbarg.

Inače ovo nije prvi napad na samog Bušemija. Dok je 2001. godine radio na filmu "Domestic Disturbance" u Vilmingtonu, bio je žrtva još jednog brutalnog napada.

Profimedia
 

Glumac se umešao u tuču u baru nakon što su se dvojica lokalnih muškaraca potukla sa njegovim kolegom Vinsom Vonom i scenaristom Skotom Rozenbergom. Izboden je više puta, iznad oka, u vilicu, grlo i ruku. Pružena mu je pomoć u lokalnoj hitnoj pomoći i pušten je kući. Glumac je kasnije imao plastičnu operaciju zbog povreda.

Filmska karijera Stiva Bušemija traje četiri decenije, a najpoznatiji je po ulogama u filmovima Kventina Tarantina, kao što su "Petparačke priče" i "Ulični psi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike