Snima se serija o ljubavnoj vezi Emanuela i Brižit Makron: Nećete verovati koje holivudske zvezde bi trebalo da ih igraju (FOTO)

22.04.2024

08:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Rozelin Bašelot, bivša francuska ministarka kulture, predložila je glumce koje bi volela da vidi u glavnim ulogama

Snima se serija o ljubavnoj vezi Emanuela i Brižit Makron: Nećete verovati koje holivudske zvezde bi trebalo da ih igraju (FOTO)
Copyright Profimedia

Holivudske zvezde Rajan Gosling i Džulija Roberts trebalo bi da igraju Emanuela Makrona i njegovu suprugu Brižit u televizijskoj dramatizaciji njihove veze koja je započela dok mu je ona bila profesorka u srednjoj školi.

Profimedia
 

Najstarija francuska filmska producentska kuća, Gaumont, objavila je da radi dramu od šest epizoda o odnosu predsednika i njegove supruge. Glavne uloge još nisu dodeljene, ali je tokom pregovora o produkciji na mreži BFM TV, Rozelin Bašelot, bivša francuska ministarka kulture, predložila glumce koje bi volela da vidi u glavnim ulogama.

Profimedia
 

- Odmah sam pomislila na Rajana Goslinga jer sam otkrila da postoji fizička sličnost između Makrona i njega. A mislila sam i na Džuliju Roberts.

Makronov privatni život zabranjen za kinematografiju

Gaumont nije objavio datum kada će serija biti prikazana, ali su potvrdili da rade na drami koja bi pratila vezu Emanuela i Brižit. 

Priča će započeti 1992. godine kada je petnaestogodišnji Makron na pozorišnoj radionici upoznao svoju buduću suprugu koja je tada imala 39 godina, a radnja se razvija sve do današnjih dana. Makron je imao 29, a Brižit 54 godine kada su se venčali 2007. Deset godina kasnije postao je predsednik.

Profimedia
 

Inače, privatni život aktuelnog francuskog šefa države obično je zabranjen za francusku televiziju i kinematografiju, a Bašelot je rekla da se oseća neprijatno zbog te ideje. Ipak, priznala je da će, ako se drama bude emitovala, biti jedna od prvih koja će je pogledati, navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike