Kajl Meklahlan otkrio šta misli o eventualnom rimejku "Tvin Piksa": Da li se nastavlja misterija ubistva Lore Palmer? (FOTO)

09.04.2024

16:20

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je globalni fenomen i jedna od najpopularnijih serija svih vremena

Kajl Meklahlan otkrio šta misli o eventualnom rimejku "Tvin Piksa": Da li se nastavlja misterija ubistva Lore Palmer? (FOTO)
Tvin Piks - Copyright Profimedia

Kajl Meklahlan, zvezda "Tvin Piksa", nedavno je prokomentarisao trenutno stanje u filmskoj industriji i otkrio što misli o potencijalnom rimejku kultne serije. 

Profimedia
 

Glumac je otkrio da su on i njegove kolege bili zabrinuti jer nisu bili sigurni kako će se kontroverzna i neobična serija Dejvida Linča odraziti na njihovu karijeru.

- Cela glumačka ekipa bila je svesna toga koliko je čudan "Tvin Piks". Nismo mislili da će serija imati više od jedne sezone, ali smo hteli smo hteli da budemo deo toga zbog Dejvida - rekao je glumac.

Tvin Piks/Profimedia
 

To ne bih hteo da gledam

"Tvin Piks" je postao globalni fenomen i jedna od najpopularnijih serija svih vremena. 

Meklahlan je igrao u prve dve sezone u ranim devedesetim, a svoju ulogu ponovio je 2017. godine kada je izašla treća sezona. Smatra da je potencijalni ribot u kojem bi igrali mlađi glumci nepotreban.

Profimedia
 

- Mislim da to ne bih hteo da gledam i verujem da niko tako nešto ne bi trebalo ni da pokušava - rekao je glumac i dodao da u današnje vreme postoji previše rimejkova filmova i serija, prenosi Deadline. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike