Džilijan Anderson nije bila prvi izbor za ulogu Dejne Skali u "Dosijeu X": Šefovi studija su želeli čuvenu holivudsku fam fatal (FOTO)

03.04.2024

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Gde je seksepil, pitali su me", otkrio je autor serije

Džilijan Anderson nije bila prvi izbor za ulogu Dejne Skali u "Dosijeu X": Šefovi studija su želeli čuvenu holivudsku fam fatal (FOTO)
Dosije X - Copyright Profimedia

Prošle godine je najavljena nova verzija čuvene serije "Dosije Iks", a njen originalni kreator Kris Karter neće učestvovati u njoj. On je nedavno u jednom intervjuu otkrio sa čim se suočio kada je stvarao popularnu seriju, kao i sa kakvim problemima će se suočiti njegov naslednik, Rajan Kugler.

Profimedia
 

Karter je pretpostavio da će se produkcija i scenaristi suočiti sa ogromim problemom, a to je normalizovanje teorija zavera u eri društvenih mreža.

U Karterovoj priči Molder se smatrao kriminalcem i čudakom, jer je teoretičar zavere koji veruje u natprirodno, a onda nasuprot njemu postoji Dejna Skali koja je doktorka medicine i skeptik.

Profimedia
 

- Sada je sve zavera. Niko ne zna šta je istina. Sada je to potpuno subjektivno i relativno - rekao je Karter.

Džilijan nije bila njihova ideja šta je seksi

Kris se potom prisetio da studijski šefovi nisu bili blagonakloni prema Dejvidu Duhovniju i Džilijan Anderson kada ih je predstavio kao glumački par ranih 1990-ih. Studio je želeo da fam fatal poput Pamele Anderson igra Skali.

Profimedia
 

- Gde je seksepil, pitali su me. Iako je Džilijan prelepa, ona nije bila njihova ideja šta je seksi. Prvo, zato što nisu razumeli šta pokušavam da uradim sa serijom, a uz to nije bila poznata, tako da to nikad ne pomaže - priznao je Karter, prenosi Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike