Pronađen je novi Leonardo Dikaprio: Čak i kad radi grozne stvari svi ga vole (FOTO)

19.04.2024

18:30

0

Takav neko se ne pojavljuje često

Pronađen je novi Leonardo Dikaprio: Čak i kad radi grozne stvari svi ga vole (FOTO)
Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

On je mladi glumac o kojem svi pričaju i koji neodoljivo po šarmu i karakteru podseća na Leonarda Dikaprija, iz najboljih dana. Reč je o engleskom glumcu Leu Vudalu koji se pojavio u serijama "Beli lotos" i "Jedan dan".

Profimedia
 

On se pridružio i ekipi filma četvrtog nastavka čuvenog filma "Dnevnik Bridžit Džouns". On će igrati mladog šarmantnog učitelja, sa kojim Bridžit započinje ljubavnu vezu nakon smrti muža.

Šepurenje i šarm

Mnogi su za ovog glumca već sad ubeđeni da će od Hjua Granta preuzeti ulogu "kralja romatničnih komedija".

-  Leo Vudal je u zadnjih osamnaest meseci bio u središtu dve najpopularnije serije, što je, dovelo do njegovog brzog uspona - prokomentarisala je Aleks Goat, izvršna urednica "Livity".

Profimedia
 

- Iako su likovi u "Belom lotusu" i "Jednom danu" u teoriji veoma različiti, oni dele mnoge zajedničke karakteristike kao što su "šepurenje", šarm i "oštećena priroda". Upravo te mane i autentičnost, izgleda, privlače mladu publiku - smatra Goat.

Čak i kad radi grozne stvari osetiš njegove dobre namere

Autor knjige "Jedan dan" Dejvid Nikols, po kojoj je nastala serija,  mladog engelskog glumca opisao je kao neverovatno vrednog  i posvećenog, suptilnog i ekspresivnog. Glumac se, tvrdi pisac, ne boji biti prirodan i emotivan.

- On odiše ranjivošću, što je bilo idealno za Dekstera, a što je kod nekog drugog glumca moglo biti neizdrživo. Čak i kad izgovara ili radi grozne stvari, osetiš njegovu ispravnost i dobre namere - kaže autor knjige "Jedan dan".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wonderland (@wonderland)

Kako prenosi Jutarnji list pored talenta, neki stručnjaci za pop kulturu popularnost ovog glumca pripisuju i drugim kvalitetima kao što je stidljivost koja njegovoj harizmi daje dodatni sjaj.

- Pomalo drzak, ali stidljiv, podseća me na Leonarda Dikaprija. Leonardo je bio vrh: više od običnog čoveka, on je bio jedan trenutak u pop kulturi - izjavila je novinarka Pandora Sajks.

Posebno zavodljiv za milenijalke

Ona ističe da je Vudal posebno šarmantan milenijalkama.

 - Izgleda kao da je bio svuda i probao svašta. Kao da ga ništa ne dotiče - zaključuje ova novinarka Džes Baret iz časopisa Grazia, i tvrdi da se takav neko ne pojavljuje često.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Woodall (@leowoodall)

- Teško je malo se ne zaljubiti, iako znaš da si prestara. Njegov šarm podseća na Lea Dikaprija i Džerada Letoa iz devedesetih. Kad se pojavi kao ljubavni interes Bridžit Džouns u novom filmu, mi gerijatrijske milenijalke bićemo nemoćne pred njegovim šarmom - zaključila je novinarka Grazie.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike