Ko će biti nova Bondova devojka? Misterija slavnih lepotica u društvu agenta 007

05.09.2022

11:00

0

One su više od samog lika jer se stalno menjaju

Ko će biti nova Bondova devojka? Misterija slavnih lepotica u društvu agenta 007
profimedia-0507479592 - Copyright Danijel Krejg i Lea Sejdu/Profimedia

Danijel Krejg je kao Džejms Bond okončao svoju karijeru i ono što je definitivno je da se neće vraćati u ulozi agenta 007. Producenti su u poslednjem filmu "ubili" najpoznatijeg špijuna na svetu. Sigurno je da će u sledećem nastavku naći način kako da ga "ožive", tako da je glavni predstojeći zadatak naći novog Bonda.

Trenutno je više glumačkih imena u opticaju ali konačna odluka još nije pala. Međutim, pored toga ko će biti sledeći agent 007, fanove najviše zanima ko je sledeća Bondova devojka?

Profimedia
 

Glumica Lea Sejdu, zvezda trenutno izuzetno velikog sjaja na glumačkom nebu, našla se dva puta u ovoj ulozi u poslednja dva nastavka o Džejmsu Bondu.

Brzinom munje prostrujila je vest da bi upravo ona ponovo mogla ponovo biti Bondova devojka.

Profimedia
 

Sama glumica je demantovala ovu vest i u jednoj emisiji rekavši da je niko iz prouducije nije kontaktirao, ali je ipak ostala tajanstvena:

- Ko nam garantuje da se Meredit neće vratiti - i tako podgrejala nadu da postoji mogućnost da je i treći put vidimo u filmu o slavnom agentu 007, što bi bio svojevrstan rekord.

Bondove devojke su više od samog lika one se stalno menjaju, evoluiraju, dobijaju više prostora u svakom filmu.

Lea Sejdu Profimedia
 

Glumica smatra da je prošlo vreme da pričamo o Bondovim devojkama, a da je vreme za "Bond žene".

Dr Medlin Svon koju igra Lea „drugačija je od starijih Bond devojaka, jer njena funkcija nije da samo zadovolji glavnog junaka“.

- Ona je prava žena, koja pokazuje svoju dubinu i ranjivost, što je nešto potpuno novo za ženske likove u filmovima o Džejmsu Bondu - kaže ova glumica.

Lea Sejdu Profimedia
 

Kako je rekla, zahvalna je Danijelu Krejgu jer je feminista.

- Mislim da su se zbog njega ženski likovi promenili toliko u ovom filmskom serijalu. Bilo je vreme da se u filmovima o Bondu pojave jaki ženski likovi i drago mi je što se to desilo - ispričala je u jednom intervjuu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike