Snima se rimejk kultnog filma "Rat Rouzovih": Da li će ovaj glumački par nadmašiti Ketlin Tarner i Majkla Daglasa (FOTO/VIDEO)

02.04.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Novu verziju ove priče napisao je Toni MekNamara iz "Jadnih stvorenja"

Snima se rimejk kultnog filma "Rat Rouzovih": Da li će ovaj glumački par nadmašiti Ketlin Tarner i Majkla Daglasa (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Kultni film "Rat Rouzovih" iz 1989. godine, u kom su maestralne uloge odigrali Ketlin Tarner i Majkl Daglas, dobiće svoj rimejk, a u glavnim ulogama će se naći Olivija Kolman i Benedikt Kamberbač.  

Profimedia
 

Predstavnici studija Searchlight Pictures izjavili su da je novu verziju ove priče napisao Toni MekNamara iz "Jadnih stvorenja", a da će režirati Džej Rouč iz "Ostin Pauersa".

Profimedia
 

Tim iz snova

- "Rat Rouzovih" je ludo smešna, veća od života, a opet duboko ljudska priča. Sa Džejem na čelu, Tonijem, Olivijom i Benediktom imamo tim iz snova koji će je oživeti - rekao je šef pomenutog studija Metju Grinfild. 

Profimedia
 

U originalnoj verziji Tarner i Daglas su igrali naizgled harmoničan par čiji se brak raspada, a onda kreće epska bitka oko podele imovine, koja prerasta u krvoločni rat. Režiju je potpisao Deni Devito, koji se u filmu pojavio kao advokat.

Profimedia
 

Film je bio nominovan za tri Zlatna globusa, BAFTA nagradu i Zlatnog medveda na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu, prenosi Deadline.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike