Švarceneger i Deni Devito snimaju nastavak čuvenog filma "Blizanci": Odabran glumac koji će igrati trećeg brata (FOTO/VIDEO)

03.01.2024

10:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Projekat je u izradi već neko vreme, ali je odložen nakon što je reditelj originalnog ostvarenja Ivan Rajtman preminuo

Švarceneger i Deni Devito snimaju nastavak čuvenog filma "Blizanci": Odabran glumac koji će igrati trećeg brata (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Arnold Švarceneger objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa Denijem Devitom i njegovom ćerkom Lusi, a fanove koji su ih gledali u čuvenom filmu "Blizanci" oduševio je njihov ponovni susret.

 

 

''Moj brat! Bilo je fantastično videti Denija na Brodveju u predstavi "I Need That". On, Lusi i svi koji su bili uključeni zabavljali su publiku, nasmejali je i uživali smo u svakom trenutku. Jedna od najboljih predstava koje sam ikada pogledao pravi spektakl'', napisao je glumac. 

Nakon sjajnog filma ''Blizanci'', Arnold i Deni planiraju nastavak filma. Projekat je u izradi već neko vreme, ali je odložen nakon što je reditelj originalnog filma Ivan Rajtman preminuo u 75. godini u februaru 2022.

Profimedia
 

Treći brat

Rajtman je trebalo da režira nastavak, u kojem glavni junaci otkrivaju da imaju još jednog brata pa bi se tako novi film zvao "Trojke". Neki mediji su prenosili da bi Edi Marfi trebalo da dobije tu ulogu, a prema najnovijim informacijama izbor je pao na Trejsija Morgana. 

Profimedia
 

- Rajtman, Deni i ja smo imali veliku želju da snimimo nastavak. Ali, kad je Ivan preminuo, njegov sin je odlučio da sve obustavi - rekao je nedavno Švarceneger.

Ipak, fanovi neće ostati razočarani jer je Arnold otkrio da radi na novom filmu sa Devitom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike