Šokantna odluka Gvinet Paltrou: Niko me više nikada neće videti!

20.10.2023

07:11

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je odlučila da prekine svoju karijeru

Šokantna odluka Gvinet Paltrou: Niko me više nikada neće videti!
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou, iako ima samo 51 godinu, već planira da se penzioniše i obećava da je “niko više neće videti” nakon što prestane da glumi.

U novom intervjuu za magazin Bustle, ona je govorila o svojim profesionalnim planovima, koji po svemu sudeći neće imati veze sa projektima pred kamerama u budućnosti.

- Bukvalno ću nestati iz javnog života. Niko me više nikada neće videti - rekla je glumica.

Profimedia
 

Umesto glume, Gvinet planira da se fokusira na svoj brend Goop, koji stvara proizvode u oblasti lepote, mode, velnesa i hrane. Između ostalog, oskarovka je već lansirala proizvode kao što su sprej koji odbija vampire, sveće sa mirisom vagine ili vibrator od 10.000 dolara od 24-karatnog zlata. I čini se da joj posao ide dobro.

Uživa u tome da bude kreativna, da radi u timu, da bude entuzijastična za nove ideje, inovativna, da razmišlja unapred. Ali, očigledno joj je potrebno više vremena.

Profimedia
 

Stvari su sve haotičnije

- U fazi sam u kojoj osećam kao da su stvari još haotičnije jer sam toliko zauzeta. I moj sin i pastorak su u srednjoj školi, a ponekad imam utisak kao da je školovanje samo po sebi posao sa punim radnim vremenom - otkriva Paltrou.

Glumica ima dvoje dece, Epl i Mozesa, sa bivšim mužem Krisom Martinom. Od 2018. udata je za američkog scenaristu i režisera Breda Falčuka (52), koji je u brak doveo još dvoje dece.

Profimedia
 

Paltrou se sama brine o kućnim stvarima. Međutim, i u firmi se “mnogo toga dešava”, pa se ponekad napreže do krajnjih granica.

- Mislila sam da ću se u svojim pedesetim iz nekog razloga skrasiti. Ne znam zašto sam verovala da će se to desiti - zaključila je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike