Šokantna scena Džene Ortege u novom filmu: Poljubac koji je zaprepastio gledaoce (VIDEO)

04.02.2024

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Od mlade glumice se ovo nije očekivalo

Šokantna scena Džene Ortege u novom filmu: Poljubac koji je zaprepastio gledaoce (VIDEO)
Copyright Profimedia

Džena Ortega je jedna od najistaknutijih mladih zvezda svoje generacije, najpoznatija po glavnoj ulozi u Netfliksovoj hit seriji "Sreda".

Profimedia
 

Njen najnoviji film "Miller's Girl" je, od kada je najavljen, okarakterisan kao šokantan zbog razlike u godinama između Ortege (21) i njenog kolege Martina Frimena (52). 

Prelazak dozvoljene granice

Radnja prati propalog pisca Džonatana Milera i izvanrednu studentkinju Kejro Svit, koji zajedno rade na jednom projektu. Ubrzo shvataju da imaju puno više zajedničkih stvari koje prevazilaze njihov akademski nivo. On je impresioniran njenom izuzetnom veštinom u pisanju i dodeljuje joj jedinstven zadatak koji je natera da pomisli da je dobila “poseban tretman”. Međutim, zbunjen onim što je napisala, Miler počinje da veruje da je njihov odnos nastavnika i učenika u opasnosti da pređe granicu koju ne bi trebalo. Kreću problemi koji dovode do uznemirujućeg epiloga u kojem će životi likova biti okrenuti naglavačke.

Profimedia
 

To je tako vruće

Nekoliko scena iz filma izazvalo je vrlo kontradiktorne reakcije publike od njegovog izlaska 26. januara. U jednoj od njih vidimo Dženu koja strasno ljubi svog koleginicu Gideon Adlon, koja tumači lik Vini, Kejroine prijateljice. 

 

 

Neki gledaoci su podelili ovu scenu na TikToku i mreži X, dok su gledali film u bioskopima, prikupivši hiljade pregleda.

“To je tako vruće”, “Gledam ‘Miller’s Girl’ i vidim Dženu Ortegu kako praktično proždire lice neke devojke”, neki su od komentara. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike