Epstajn snimao Klintona tokom eksplicitnih odnosa sa devojkama: Novi šokantni dokumenti ugledali svetlost dana

08.01.2024

20:38

0

Jedna od Epstajnovih žrtava, Sara Rensom, tvrdi u novootkrivenim dokumentima da je milioner snimao kako muškarci visokog profila imaju odnose sa jednom njenom prijateljicom

Epstajn snimao Klintona tokom eksplicitnih odnosa sa devojkama: Novi šokantni dokumenti ugledali svetlost dana
Copyright Profimedia

Džefri Epstajn navodno je tajno snimao mnoge poznate ličnosti kako imaju seksualne odnose sa devojkama u njegovoj vili.

Princ Endru, Ričard Branson, Bil Кlinton... Samo su neke od poznatih ličnosti koje je Epstajn navodno tajno snimao tokom seksualnih odnosa. To se navodi u najnovijoj grupi otpečaćenih sudskih dokumenata.

Jedna od Epstajnovih žrtava, Sara Rensom, tvrdi u novootkrivenim dokumentima da je milioner snimao kako muškarci visokog profila imaju odnose sa jednom njenom prijateljicom. Rensom je dodala da Džefri Epstajn nije viđen ni na jednom snimku jer je bio "pametan".

Profimedia
 

- Hvala Bogu da je uspela da se domogne nekih snimaka na kojima se jasno vidi lice Кlintona, princa Endrua i Bransona koji imaju seksualni odnos sa njom. Frustrirajuće, Epstajn nije viđen ni na jednom snimku, ali je bio tako pametan! Uspela sam da je ubedim da mi pošalje neke od video snimaka koje je sačuvala. Ja lično mogu da potvrdim da sam videla dokaze tih seksualnih radnji - navela je Rensom i dodala da ih neće podeliti bez saglasnosti prijateljice.

Naglasila je da je napravila rezervnu kopiju snimaka na nekoliko USB stikova.

- Bezbedno sam ih poslala na različite lokacije širom Evrope - navela je Rensom.

Ovo je najnovija tura dokumenata iz slučaja Virdžinije Džufri za klevetu protiv nekadašnje bliske saradnice milionera pedofila Gislejn Maksvel.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike