Kolin Farel otkrio najgoru ulogu u karijeri: Osećao sam se u*rano (FOTO/VIDEO)

05.02.2024

18:00

0

Kritike ovog filma su bile poražavajuće

Kolin Farel otkrio najgoru ulogu u karijeri: Osećao sam se u*rano (FOTO/VIDEO)
Kolin Farel - Copyright Profimedia

Kolin Farel spada u red glumaca A klase, ali to ne znači da mu je uvek sve išlo od ruke. On je otkrio da se zbog jedne uloge osećao jako loše, a reč je o roli u epskom filmu "Aleksandar" Olivera Stouna.

Kolin Farel, Venecija 2022./Profimedia
 

Kako je naveo, osećao se kao "usrani glumac". Tada mladi Farel glumio je Aleksandra Makedonskog, a uz njega su se u filmu pojavila velika glumačka imena, poput Anđeline Džoli i Entonija Hopkinsa.

Očekivanja su opasna stvar

Kada se film pojavio u bioskopima, svi su očekivali da će doživeti veliki uspeh. Iako su mu mnogi predviđali Oskara, to se nije dogodilo. Film je dobio više negativnih kritika, posebno Farel.

- Očekivanja su opasna stvar. Kad kažem "očekivanje", svi smo imali spremne smokinge. Svi smo rekli: "U redu, momci, idemo na dodelu Oskara. Ovo je sigurna stvar." A onda su izašle kritike - ispričao je glumac nimalo prijatno iskustvo.

Kolin Farel/Profimedia
 

Nakon što su u novinama izašle brojne negativne kritike filma, glumac je počeo da se preispituje da li je li uopšte dobar u ovom poslu.

Pisali su mi da pakujem kofere

- Jedan za drugim pisali su mi da pakujem kofere. Pisali su Aleksandar Tupi, Aleksandar Dosadni, Aleksandar Neartikulisani, Aleksandar Slabi. Pomislio sam da sam da sam usrani glumac - ispričao je Farel.

Profimedia
 

Iako reakcije na film "Aleksandar" nisu bile dobre, očigledno je da je Kolin uspeo da prevaziđe sve kritike i nastavi uspešnu glumačku karijeru, na kojoj bi mu mnogi pozavideli, prenosi Far Out Magazine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike