Spektakl u Pozorištu na Terazijama: Specijalno izvođenje kultne predstave "Cigani lete u nebo" povodom 20 godina od premijere (FOTO)

22.03.2024

12:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovaj mjuzikl je do sada pogledalo blizu 200.000 ljudi

Spektakl u Pozorištu na Terazijama: Specijalno izvođenje kultne predstave "Cigani lete u nebo" povodom 20 godina od premijere (FOTO)
Cigani lete u nebo - Copyright Promo/Dalibor Tonković

U sredu, 17. aprila, specijalnim izvođenjem mjuzikla "Cigani lete u nebo" Pozorište na Terazijama će obeležiti 20 godina od premijere jedne od najposećenijih predstava sa repertoara ovog teatra.

U ovom izvođenju učestvovaće obe glumačke podele i biće pravi pozorišni spektakl za publiku. Njemu će prisustvovati i svi koji su tokom prethodne dve decenije bili deo ansambla sada već kultnog terazijskog naslova. 

Promo/Đorđe Tomić
 

Ovim povodom, a zbog velikog interesovanja ljubitelja predstave, ulaznice za specijalno izvođenje mjuzikla "Cigani lete u nebo" biće puštene u prodaju u petak, 22. marta, i mogu se kupiti onlajn, na blagajni pozorišta ili preko sajta. 

Izvedena više od 360 puta

Premijera predstave, u režiji Vladimira Lazića, bila je 17. aprila 2004. godine i od tada se uvek igra pred prepunom salom kako na matičnoj, tako i drugim scenama širom zemlje i van nje. Ovu predstavu sa više od 130 učesnika, do sada je pogledalo blizu 200.000 ljudi, a izvedena je više od 360 puta.

Promo/Dalibor Tonković
 

Tokom svog scenskog života, predstava je rasla i transformisala se u vrlo prepoznatljivu energiju ansambla koji sa posebnim žarom izvodi najlepše ruske pesme Jevgenija Doge, oslikavajući jednu od najpoznatijih ljubavnih priča, pojednako baveći se pitanjem granica slobode, ponosa i društvenih normi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike