Otkrivena imena novih glumaca u nastavku serije "The Last of Us": Misteriozni likovi se pridružuju Džoelu i Eli

04.03.2024

11:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Druga sezona stiže na HBO tokom sledeće godine

Otkrivena imena novih glumaca u nastavku serije "The Last of Us": Misteriozni likovi se pridružuju Džoelu i Eli
Serija "The Last of Us" - Copyright Profimedia

Otkrivena su nova glumačka imena koja će se pojaviti u drugoj sezoni popularne serije "The Last of Us", čije je snimanje počelo.

Profimedia
 

Uz glavne likove, koje igraju Pedro Paskal kao Džoel i Bela Remzi kao Eli, nedavno je objavljeno da im se pridružuju i Kejtlin Diver kao Ebi, glavna negativka nove sezone, Ketrin O' Hara koju znamo iz filma "Sam u kući", a tu su i Jang Mazino stub svoje zajednice, koji interese drugih stavlja ispred svojih, kao i Izabela Mersed odabrana za ulogu Dine, bivše Džesijeve devojke, koja će uploviti u lezbijsku romansu sa Eli.

Profimedia
 

HBO je sada otkrio imena još nekoliko glumaca koji će igrati u drugoj sezoni. To su Deni Ramirez, Arijela Barer, Tati Gabrijel i Spenser Lord.

Uloge novih glumaca

Ramirez će igrati Menija, odanog vojnika koji se plaši da će izneveriti svoje prijatelje upravo kada im najviše treba. Barer tumači Mel, mladu doktorku čija je predanost spašavanju života dovedena u pitanje ratom i plemenskom situacijom. Gabrijel će igrati Noru, vojnu bolničarku koja se bori sa gresima iz svoje prošlosti, a Lord Ovena, nežnu dušu zarobljenu u telu ratnika koji je osuđen na borbu protiv neprijatelja kojeg odbija da mrzi, prenosi Deadline.

Profimedia
 

- Snimanje druge sezone je neverovatno! Ovo je neka vrsta posebnog strahopoštovanja i posvećenosti svih onih koji učestvuju u snimanju. Snimanje nastavka je mnogo kompleksnije i teže od prve sezone, što je skoro bilo "nemoguće" - rekao je nedavno Pedro Paskal koji je proces rada na nastavku serije uporedio sa "pravom borbom i ratom".

Druga sezona stiže na HBO tokom sledeće godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike