Nikol Kidman napao pas? Krvavo koleno dok leži na asfaltu (FOTO/VIDEO)

02.03.2024

20:00

0

Snimak se pojavio na najpopularnijoj društvenoj mreži

Nikol Kidman napao pas? Krvavo koleno dok leži na asfaltu (FOTO/VIDEO)
Nikol Kidman sa "glumcem" - Copyright Profimedia

Nikol Kidman je raskrvavila svoje koleno, ali to je bilo samo za potrebe snimanja najnovijeg erotskog trilera "Babygirl".

Kidman je pala i zadobila povredu. Glumica je šetala putem u Njujorku pre nego što je "napao pas" očigledno po scenariju ovog filma.

Profimedia
 

Ekipa je snimala u centru Menhetna, zvezdi je ukazana pomoć od statista koji su bili na snimanju. Znatiželjni prolaznici su sve snimili pa potom postavili na najpopularniju društvenu mrežu za mlade TikTok.

Brzo se vratila snimanju filma

Nikol je u trenutku pada bila obučena u belo i nosila je torbu koju je odmah odbacila kada je primetila da gubi ravnotežu. Torba je završila na zemlji pored nje.

Profimedia
 

Činilo se da je relativno dobro, osim posekotine, s obzirom da je ustala sa zemlje sa osmehom nakon što je u početku delovala malo iznenađeno. Međutim, zvezda se ubrzo vratila snimanju filma.

Zabranjena ljubavna veza

U ovom filmu pored Nikol glavne uloge igraju Antonio Banderas i Haris Dikinson.

Profimedia
 

Radnja filma fokusirana je na izvršnu direktorku koju igra Nikol Kidman, i koja se upušta u zabranjenu ljubavnu vezu sa svojim mlađim stažistom, dok njenog muža igra čuveni zavodnik glumac Antonio Banderas.

U filmu će se pojaviti i Žan Reno kao glavni konkurent direktorke.

@mickmicknyc How to film Nicole Kidman being attacked by a dog 🎬 Part II 🎬 This is a scene for her new movie Babygirl! They wrapped up filming and this was their last exterior day. #nicolekidman #dogsoftiktok #filming #babygirl #nyc #newyork #action #behindthescenes #bts #fyp #celebrity #movieset #onlocation ♬ original sound - New York Mickey

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike