Otkriveni novi potresni detalji o smrti Hita Ledžera: Nakon što ga je pronašao mrtvog, njegov otac je pozvao jedan telefonski broj

01.03.2024

20:00

0

Bio je opčinjen njegovim šarmom kad ga je upoznao

Otkriveni novi potresni detalji o smrti Hita Ledžera: Nakon što ga je pronašao mrtvog, njegov otac je pozvao jedan telefonski broj
Hit Ledžer - Copyright Profimedia

Reditelj Stiven Gejgan je u jednom podkastu otkrio nove detalje o smrti glumca Hita Ledžera, koju mnogi ni danas ne mogu da prežale.

Profimedia
 

Ledžer je u svojoj 28. godini pronađen mrtav u krevetu, a vlasti su njegovu smrt proglasile nesrećnim slučajem.

Pozvao ga je njegov otac

Reditelj je ispričao da je bio šokiran kada je stigao telefonski poziv od Ledžerovog oca. Kada su ga pronašli mrtvog glumac je na svom ormariću imao knjigu Malkoma Gledvela i Gejganov scenario.

Profimedia
 

- Dobio sam telefonski poziv, bio sam na spikerfonu, i to je bio otac Hita Ledžera, koga nikada nisam upoznao. Naš scenario je bio u krevetu sa njim, i knjiga Gledvela - ispričao je reditelj.

On prepostavlja da su ga glumčev otac i njihov porodični prijatelj pozvali jer je rediteljev broj bio ispisan na scenariju.

Bio je neverovatno šarmantan

Zapravo, tada je bilo u planu da se snimi film na osnovu Gledvelove knjige, a Ledžer je trebalo da igra glavnu ulogu iako je prvobitno bilo planirano da je odigra Leonardo Dikaprio.

Profimedia
 

Gejgan je ispričao da je bio opčinjen Hitovim šarmom kad ga je upoznao.

- Upoznao sam Ledžera i odmah sam postao blizak sa njim. Imao sam osećaj da obožavam tog tipa i da ćemo da napravimo gomilu filmova - ispričao je reditelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike