Leonardo Dikaprio u novom filmu snimio šokantnu scenu: Kad dobiješ batine od Roberta de Nira! (FOTO/VIDEO)

23.10.2023

13:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je spreman na sve zarad dobre uloge

Leonardo Dikaprio u novom filmu snimio šokantnu scenu: Kad dobiješ batine od Roberta de Nira! (FOTO/VIDEO)
Leonardo Dikaprio u filmu "Ubistva pod svetnim mesecom" - Copyright Profimedia

Filmski snimatelj Rodrigo Prieto pročitao je knjigu “Ubistva pod cvetnim mesecom” pre snimanja istoimenog filma Martina Skorsezea, pa je ostao prilično šokiran kada je saznao da lik Roberta de Nira udara ogromnim veslom lika kojeg glumi Leonardo Dikaprio. U knjizi Dejvida Grena uopšte se ne spominje da je iko veslao.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

- Mislim da toga nije bilo u prvoj verziji scenarija. To je nešto što je dodato i što je šokantno u filmu. Scena se događa otprilike na polovini filma. Ernesta Burkharta (Dikaprio) vodi njegov ujak, King Hejl (De Niro), u zadnju sobu. On je ljut na svog sestrića, koji je zabrljao njihovu zaveru da ubiju bogatu porodicu Burkhartove žene Moli (Lili Gledstoun). Hejl kažnjava Ernesta tako što ga natera da se sagne, a onda ga udari velikim veslom - otkrio je Prieto za portal Insider o iznenađujućoj sceni i dodao:

- Sećam se da sam je snimao nekoliko puta i pomislio: "Ovo mora da boli". Dikaprio je imao zaštitu na stražnjici, ali se moglo reći da ga De Niro stvarno udara. Ipak, Leo je spreman na sve i učiniće sve za dobru ulogu. 

Profimedia
 

Prava jetra od bizona

Prieto se nije šalio. Biti udaren veslom može se uporediti sa najluđom stvari koju je Dikaprio uradio u dosadašnjoj karijeri, prenosi Nacional. Za svoju Oskarom nagrađenu izvedbu u filmu „Povratnik” iz 2015. godine, glumac se nije nosio samo sa ledenim vremenskim uslovimia glumeći graničara iz 1820-ih koji je preživeo napad medveda, već je pred kamerama jeo sirovu jetru bizona.

Profimedia
 

Prvo je bilo u planu da jede veštačku jetru napravljenu od proteinskih pločica, ali nekoliko dana pre snimanja stvari su se promenile. Zbog uverljivosti glumac je pristao da jede pravu jetru. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike