Užasni poslednji dani života Metjua Perija: U jednoj sobi u njegovoj kući pronađene šokantne stvari

18.12.2023

07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumčeva prijateljica je rekla da je bio “besan, nervozan i zao” nedeljama pre smrti jer je uzimao injekcije testosterona

Užasni poslednji dani života Metjua Perija: U jednoj sobi u njegovoj kući pronađene šokantne stvari
Copyright Profimedia

Prema najnovijim podacima koje je preneo Dejli Mejl, Metju Peri primio je infuziju ketamina 10 dana pre nego što je preminuo 28. oktobra. Medicinski istražitelj izvestio je da ketamin u telu ostaje oko tri-četiri sata, ali da terapija nije direktno mogla uzrokovati smrt. Glumcu je nivo ketamina u perifernoj krvi iznosio 3540 ng/ml, a u centralnoj 3271 ng/ml, dok je za pacijenta pod opštom anestezijom u bolnici nivo ketamina u krvi od 1000 do 6000 ng/ml.

Profimedia
 

Popularni glumac je u svojim memoarima „Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar“ pisao o infuzijama ketamina koje je svakodnevno dobijao tokom rehabilitacije u Švajcarskoj za vreme pandemije korona virusa. 

Nakon svih ovih podataka, portal Page Six otkriva mračniji pogled na poslednje dane slavnog glumca. Naime, Perijeva prijateljica je rekla da je bio “besan, nervozan i zao” nedeljama pre smrti jer je uzimao injekcije testosterona.

Profimedia
 

Ogromna količina lekova

Pored smrtonosne količine ketamina, Metju je navodno uzimao “tamoksifen da izgubi težinu”, lekove protiv dijabetesa i nikotinske lizalice, piše Page Six. Pre smrti, pokušavao je da prestane da puši. Njegov pomoćnik u stanu je rekao da je pušio oko dve kutije cigareta dnevno.

Izveštaj lekara dalje pokazuje koliko se Peri u velikoj meri oslanjao na propisane lekove, ali i one bez recepta da bi održao kvalitet života.

Profimedia
 

“U pomoćničkoj spavaćoj sobi bilo je više otvorenih, praznih, do pola napunjenih bočica sa lekovima koji su prepisani. Tu su i lekovi bez recepta, vitamini, "pomagala" za varenje i posuđe napunjeno sa više različitih tableta" - navodi se u izveštaju.

Peri je preminuo 29. oktobra u 54. godini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike