Prvi trejler za novi film Rasela Kroua zbunio ljude: Dve stvari su problematične (FOTO/VIDEO)

30.01.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje u svetske bioskope stiže 22. marta

Prvi trejler za novi film Rasela Kroua zbunio ljude: Dve stvari su problematične (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Objavljen je prvi trejler za film "Sleeping Dogs", koji se bazira na romanu "The Book of Mirrors" rumunskog pisca E. O. Chirovicija, a u kome glavnu ulogu igra Rasel Krou.

Profimedia
 

Radnja ovog trilera usmerena je na detektiva (Krou) koji se, posle jedne decenije, vraća nerešenom slučaju ubistva nakon što je prošao eksperimentalno lečenje Alchajmerove bolesti. 

Preglasna muzika

Ispod trejlera na Jutjubu mnogi su ostavili isti komentar - mislili su da je reč o adaptaciji istoimene video-igre iz 2012. godine, ali to nije slučaj. Osim toga, mnogi su se u komentarima požalili na preglasnu muziku u trejleru, zbog koje se slabo čuje šta likovi govore.

"Na sekundu sam se poradovao. Video-igra je bila odlična i zaslužuje adaptaciju", "Gotovo niko se ne čuje od muzike", "Svi smo na ovo kliknuli misleći da je adaptacija video-igre", "Pogledao sam ovo misleći da gledam najavu za film prema igrici, kad ono...", "Nadam se da muzika nije glasna u filmu koliko je glasna u trejleru", "Ovo bi izgledalo mnogo bolje da muzika nije toliko glasna", neki su od komentara, prenosi index.hr.

Film u svetske bioskope stiže 22. marta. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike