Leonardo Dikaprio otkrio najšokantnije iskustvo u karijeri: Mislio sam da je dobio srčani udar (FOTO/VIDEO)

10.09.2023

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Hteo je da prekine snimanje scene koja ga je zaprepastila

Leonardo Dikaprio otkrio najšokantnije iskustvo u karijeri: Mislio sam da je dobio srčani udar (FOTO/VIDEO)
Leonardo Dikaprio - Copyright Profimedia

Leonardo Dikaprio je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa brojnim rediteljima i kolegama, ali od svih svojih glumačkih iskustava jedno nikada neće zaboraviti. Glumac je tokom intervjua za IGN otkrio jedan trenutak sa snimanja filma "Uhvati me ako možeš" iz 2002. godine, koji je ostavio veliki utisak na njega, prenosi index.hr. Leonardo je igrao poznatog prevaranta Frenka Abagnejla, a u glumačkoj ekipi su bili i Tom Henks, Kristofer Voken, Martin Šin, Elen Pompeo i drugi. Režiju je potpisao slavni Stiven Spilberg

Profimedia
 

Dikaprio je naglasio da je oduvek želeo da radi sa Kristoferom Vokenom, koji u ovom ostvarenju igra njegovog oca. 

- Oduvek sam hteo da mi on glumi oca. On zrači nekom posebnom energijom. Kao da ima sposobnost čitanja kosmičkih poruka i to se odražava u njegovoj glumi. Drugačiji je od svih ostalih i verovao sam da je odličan za tu ulogu. Mislim da je odigrao jedinstven karakter. Frenk Abagnejl stariji je bio tužan čovek. Njegov duh je bio slomljen - izjavio je glumac.

Profimedia
 

Počeo je da hiperventilira

Kada su ga pitali koja scena sa Vokenom ga je posebno impresionirala, prisetio se jednog trenutka za koji veruje da će mu zauvek ostati u sećanju.

- Imao sam sa njim scenu koja je jedno od najnezaboravnijih iskustava u mojoj karijeri. To je scena u kojoj se vraćam kući kako bih video svog oca i on onda krene da priča o mojoj majci i odjednom je počeo da hiperventilira. Sedeo sam naspram njega kada je to počeo da radi i bilo je potpuno neočekivano. Nije bilo u scenariju.

Profimedia
 

Dikaprio je rekao da je bio u šoku jer je mislio da je Voken dobio srčani udar i skoro je zaustavio snimanje jer je hteo da mu pruži pomoć. 

- To je samo dokaz koliko je on odličan glumac. Oduševio me je. To je bilo jedno od onih iskustava kada toliko duboko uroniš u lik da počneš da misliš da je stvaran - zaključio je glumac. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike