Tarantino okuplja glumačku ekipu za svoj poslednji film: U igri velika holivudska zvezda iz osamdesetih (FOTO)

16.10.2023

12:30

0

Radi se o jednom od omiljenih glumaca slavnog reditelja

Tarantino okuplja glumačku ekipu za svoj poslednji film: U igri velika holivudska zvezda iz osamdesetih (FOTO)
Kventin Tarantino - Copyright Profimedia

Štrajk u Holivudu koji se odužio više nego što se moglo prepostaviti, omeo je mnoge planove. Među njima je i snimanje poslednjeg filma Kventina Tarantina.

Podsetimo, samo nekoliko dana nakon svog 60. rođendana, reditelj je potvrdio da su spekulacije da planira svoj poslednji film tačne.

Profimedia
 

Snimanje je trebalo da počne na jesen, ali štrajk u Holivudu je pomrsio planove. Ipak, filma će biti. Iako se Tarantino trudi da drži sve u tajnosti, neki detalji su poznati.

Velika zvezda osamdesetih u filmu

Film se zove "Filmski kritičar" i događa se 1977, godine. Glavni junak je novinar koji piše filmske kritike u "časopisu za odrasle".

Ono što sve zanima je ko će se sve naći u glumačkoj podeli. Tarantino je odmah eliminisao svoja dva omiljena glumca Breda Pita i Leonarda Dikaprija.

Međutim, sada su se pojavile prve informacije ko će zaista biti angažovan u ovom ostvarenju. Novinar Džef Sander je objavio informaciju da će se velika holivudska zvezda iz osamdesetih godina, Kurt Rasel, pojaviti u poslednjem filmu velikog majstora.

Iako još ne postoji zvanična potvrda, zbog okončanja štrajka, za ovog novinara, inače dobrog poznavaoca dešavanja u Holivudu, učešće Rasela je gotova stvar.

Jedan od omiljenih glumaca

Podsetimo, on je sedamdesetih i osamdesetih godina postao jedna od najvećih zvezda i jedan od omiljenih glumaca Kventina Tarantina.

Zato ne zvuči iznenađujuće informacija da bi on mogao da se pojavi u njegovom filmu s obzirom na njihovu dugogodišnju saradnju koja traje već 20 godina.

Profimedia
 

Takođe, prepostavlja se da će u "Filmskom kritičaru" igrati Sejmuel L. Džekson, Džon Travolta i Pol Volter Hauzer.

Ono što je sigurno je da Kurt Rasel neće igrati glavnu ulogu jer ima 72 godine, a glavni lik ima oko tridesetak godina, tako da svi tipuju da će glavnu ulogu igrati Hauzer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike