Ovo niko nije očekivao! Andrija Kuzmanović kao Džoi: Održana premijera domaće verzije "Prijatelja" (FOTO/VIDEO)

17.02.2024

09:40

0

Kultna američka serija u srpskoj verziji

Ovo niko nije očekivao! Andrija Kuzmanović kao Džoi: Održana premijera domaće verzije "Prijatelja" (FOTO/VIDEO)
Copyright Tanjug/Marko Đoković

Iako su bili skromni u svojim očekivanjima, kako su nedavno najavili na konferenciji za novinare u mts Dvorani, glumci parodije kultne američke serije "Prijatelji", koja je sinoć doživela beogradsku premijeru u mts Dvorani, ovenčani su velikim aplauzom poklanjajući se na kraju predstave.

Zorana Mandić/ATA Images
 

Naime, sinoć su životi omiljenih karaktera iz nezaboravnih "Prijatelja" stigli  na pozorišne daske prostora nekadašnje Dvorane Doma sindikata, a  publika ih je dočekala "oberučke", raspoložena za humor, ali i ozbiljne životne dileme  koje nose životi glavnih aktera.

Domaći glumci u kultnim ulogama

Iako je na konferenciji za novinare glumac Rade Čosić bio najavljen kao Džoi, u njegovoj ulozi se ipak našao Andrija Kuzmanović.

Zorana Mandić/ATA Images
 

Sinoć  se publici u savršeno skrojenim ulogama predstavili i: Marija Bergam kao Fibi, Matea Milosavljević kao Rejčel, Milica Stefanović kao Monika, Maja Čampar kao Dženis  i u ostalim ženskim ulogama, Ognjen Nikola Radulović kao Ros, Arsenije Tubić, kao Čendler, Branislav Tomašević kao Ganter i ostale muške uloge.

Predstava  se nalazi u "rediteljskim rukama" Nataše Radulović,  a nastala je po adaptiranom tekstu Nine Džuver.

Zorana Mandić/ATA Images
 

Za kostime koji su potpuno dočarali svima dobro znane likove zadužena je Adrijana Pajić.

Scenograf  Milica Đurov pobrinula se da publika i raskošnim, autentičnim ambijentom oseti atmosferu koja je vladala u čuvenoj seriji.

Odmor u Beogradu

A dugoočekovani "Prijatelji" su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice. Ros i Rejčel se bore za ljubav, a tu je i Džoi, koji neće lako odustati od Rejčel. Čendler i Monika su na korak do braka, ali ni Dženis se ne da. Fibi i Ganter su takođe tu, u Beogradu kako bi zamrsili već zamršene ljubavne zavrzlame. 

Ko će na kraji biti sa kim, ostaje misterija...Iako su mnogi gledali seriju, predstava dokazuje da nije baš ipak sve isto!

Podsetimo na nedavno održanoj konferenciji za novinare, rediteljka Nataša Radulović istakla je da su na odabiru glumaca kultnih karaktera Dženis, Monike, Čendlera, Rosa, Fibi i drugih delovali prvenstveno po energiju koju mogu da iznesu, te da fizički izgled nije bio presudan u odabiru uloga, s obzirom da u pozorištu to sve može da se nadomesti kostimima i šminkom

- Važno je da glumci osećaju karaktere, i moram priznati da izbor nije bio lak. Ključno je bilo da su glumci daroviti - rekla je tada Radulović.

Nina Džuver koja je adptirala tekst poručila je da su sačuvali duh serije, te da će predstava biti zanimljiva čak i onima koji nisu pratili seriju, niti su njeni veliki ljubitelji.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike