Nikada ne biste pogodili ko igra Rejčel u srpskim "Prijateljima": "Omražena" glumica za 24sedam otkriva zašto više voli Fibi (FOTO)

09.02.2024

20:30

0

Ovo joj je prvi angažman u komediji

Nikada ne biste pogodili ko igra Rejčel u srpskim "Prijateljima": "Omražena" glumica za 24sedam otkriva zašto više voli Fibi (FOTO)
Dženifer Aniston u "Prijateljima" - Copyright Profimedia

Glumica Matea Milosavljević je postala "omražena" zahvaljujući seriji "Igra sudbine" u kojoj je jedno vreme bila najveća zlica koja je svima zagorčavala život.

Međutim, vremenom je njen lik menjao karakter, a Matea sticala veliku popularnost među domaćom publikom iako je u početku mnogi nisu voleli zbog lika koji igra.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Sada ova glumica ima priliku da se oproba u potpuno suprotnom karakteru, na koji je domaća publika navikla. Teško da bi je neko posle uloge u "Igri sudbine" mogao zamisliti u ovoj ulozi, ali ona će u srpskoj verziji "Prijatelja" biti Rejčel.

Trebalo je da igra iritantnu Dženis

Premijera predstave koja je rađena po konceptu čuvenog sitkoma zakazana je za 16. februar u MTS dvorani, kada ćemo saznati da li će Matea uspeti da publiku zadobije na svoju stranu, ovog puta kao Rejčel.

- Komedija i ja smo bili na "vi", sada ćemo da vidimo da li smo na "ti", ovo mi je prva uloga u ovom žanru - kaže glumica za 24sedam.  

Profimedia
 

A kakva je bila njena prva reakcija kada je čula da će se raditi srpska verzija "Prijatelja" i da će baš njoj pripasti uloga Rejčel?

- Prvo sam pomislila: "Vau! rade se "Prijatelji" u Srbiji", a onda još veće "vau", kada su mene pozvali da budem deo ove ekipe. Prvobitno je trebalo da igram Dženis, a onda je ipak na kraju odlučeno da budem Rejčel - otkrila je Milosavljević.

Najsličnija joj je Fibi

Kako kaže, i danas, kada uđe u neki loš period odgleda "Prijatelje" koji je automatski oraspolože, a njen omiljeni lik je Fibi, koju u ovoj predstavi igra Marija Bergam.

Profimedia
 

- Volim Fibi, jer sam privatno slična njoj. Ona mi je omiljena, ali sam presrećna što igram Rejčel, jer je glumačka podela u predstavi baš onakva kakva bi trebalo da bude.

Profimedia
 

- Niko od nas ne želi da imitira originalnu ekipu "Prijatelja", to je prosto nemoguće i bio bi potpuni apsurd da to radimo. Rejčel je Rejčel u originalnim "Prijateljima", a njenom liku u našoj priči daću svoj pečat.

Veliki zalogaj

Matea navodi da je svakog glumca "veliki zalogaj" igrati u adaptaciji omiljene serije koja je stekla svetsku popularnost, ali se nada da će na kraju uspeti da opravda očekivanja.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Pored nje i Marije Bergam u predstavi igraju i Rade Ćosić (Džoi), Milica Stefanović (Monika), Maja Čampar (Dženis i ostale ženske uloge), Ognjen Nikola Radulović (Ros), Arsenije Tubić (Čendler) i Branislav Tomašević (Ganter i ostale muške uloge).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike