Megan Markl je mogla da izgovori s*anje, ali ne i ovu reč: Problemi na snimanju serije "Suits" zbog kraljevske porodice (FOTO)

31.08.2023

16:30

0

Imali su posebne zahteve

Megan Markl je mogla da izgovori s*anje, ali ne i ovu reč: Problemi na snimanju serije "Suits" zbog kraljevske porodice (FOTO)
Megan Markl - Copyright Profimedia

Pravna drama "Suits", u kojoj se proslavila Megan Markl, pre nego što je upoznala princa Harija, ovog leta je bila potpuni hit na Netfliksu, iako je prošlo četiri godine od njenog završetka.

U intervjuu za "The Hollywood Reporter" Aron Korš, autor ove američke serije otkrio je šta se dešavalo iz kulisa, dok je Megan Markl glumila i istovremeno započinjala vezu sa princem.

Profimedia
 

Neposredno pre nego što je bilo predviđeno da njen lik izađe iz serije, Megan je otišla na sastanak na slepo sa princem Harijem, a sve ostalo je istorija.

Niz problema tokom snimanja

Iako je za celu ekipu serije vest da se Megan zabavlja sa britanskim princem delovala uzbudljivo, sama ta činjenica dovela je do niza komplikacija tokom snimanja.

Kraljevska porodica se mešala u samo snimanje, ne previše, ali ipak dovoljno da svima zagorča život. Nikome nije jasno kako su uspeli da se dočepaju scenarija, ispričao je Korš.

Profimedia
 

Prema njegovim rečima, "u nekoliko navrata nisu mogli da urade ono što su zamislili sa likom Megan Markl i to je bilo pomalo frustrirajuće“.

Megan, koja je igrala stažistu Rejčel Zejn, bilo je zabranjeno da izgovori reč "glupost" u seriji, tačnije reč "poppycock" koja znači neku glupost ili besmislicu.

Profimedia
 

- Reč "poppycock" porodica moje žene stalno koristi kada bi trebalo da razgovara o nekoj osetljivoj temi. I hteo sam da je ubacim kao omaž porodici supruge. Ali kraljevska porodica je rekla da Megan to ne sme da izgovori, pretpostavljam da neko ne bi isekao snimak tako da ostanu samo poslednja četiri slova - rekao je Korš.

Poslednja četiri slova te reči u slengu znače muški polni organ. I kraljevska porodica nikako nije želela da dozvoli da ona izgovori tu reč pred kamerama.

Na kraju je reč promenjena u - s*anje".

Kraljevska porodica je čitala scenario

Na pitanje kako je kraljevska porodica došla do scenarija, on je odgovorio da ne zna.

Profimedia
 

- Bio sam svestan da čitaju scenario jer sam dobio povratnu informaciju, ali se ne sećam kako su ga dobili - rekao je Korš.

Megan je nastavila da glumi u seriji nakon što je upoznala princa Harija 2016. godine, ali je 2017. godine, nakon sedam sezona, odlučila da se povuče.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike