Moguć nastavak omiljene krimi serije "Bouns": Ipak postoji jedna prepreka

09.12.2023

13:00

0

Cela ekipa iščekuje snimanje nove sezone

Moguć nastavak omiljene krimi serije "Bouns": Ipak postoji jedna prepreka
Glavni junaci serije "Bouns" - Copyright Profimedia

Kimi-drama "Bouns" uspela je da doživi  12 sezona i 245 epizoda, počevši da se emituje od 2005. godine.

Uz neprevaziđenog "Dr Hausa" bila jedna od retkih serija čije su nove sezone dobijale zeleno svetlo, čak i kada su rejtinzi novih epizoda padali.

Profimedia
 

Razlog tome bila je baza obožavalaca zbog kojih je produkcija nastavila sa snimanjem samo zbog njih.

Svi žele nastavak

Snimanje nastavka je moguće i svi to žele, međutim postoji jedna prepreka.

Autor serije Hart Hanson, potvrdio je nedavno da se ozbiljno razmišlja o nastavku čuvenog serijala:

- Svi smo i dalje u kontaktu. Porodica "Bouns" još je na okupu.

Svakodnevno se čujemo, i onako stidljivo ispitujemo jedni druge kada je ko slobodan, kakvi su kome planovi, i kolike su šanse da se u nekom trenutku uskladimo kako bismo eventualno ponovo aktivirali ideju oko novih epizoda serije - istakao je Hanson, priznajući da se u međuvremenu stanje u svetu medija i TV produkcije značajno promenilo.

Profimedia
 

Međutim on navodi da postoji jedan prepreka.

- Ono što je trenutno najveća prepreka realizovanju nove sezone jeste činjenica da bi nam za to bila potrebna čitava armija pravnika i administrativnih radnika da raščivija gde smo stali i kako da nastavimo našu TV sagu.

Sve ostalo je mačji kašalj. Ipak, naša povremena okupljanja i razmišljanja na ovu temu daju nam motivaciju da preskočimo i ovaj stepenik i započnemo pripreme na onome što bi gledaoce najviše obradovalo - zaključuje tvorac serije.

Neko će ipak na kraju presuditi

Stiven Nejtan, izvršni producent serije, kaže da je ova serije bilo jedno od najlepših profesionalnih okruženja u kojima je radio.

- U prilog tome govori i činjenica da smo svi i dalje u kontaktu. Svi sa mnogo nostalgije gledamo na ideju ponovnog okupljanja, a kada je reč o nama koji smo činili produkcijski tim, niko nije protiv novih epizoda - poručuje Nejtan, koji je, međutim, otkrio i ko će na kraju presuditi o snimanju nove serije.

Profimedia
 

- Presudna će biti reč glavnih zvezda serije. O svemu će odlučiti Emili i Dejvid. Ono što do sada nije bilo poznato javnosti jeste činjenica da smo u kontaktu sa njima i da smo razgovarali na ovu temu. Dobra vest je da nisu rekli ne.

Profimedia
 

Nisu nas odbili i žele da se ponovo nađu u ulogama Brenan i Buta, ali na to neće pristati samo zbog toga što se nama ostalima snimaju nove epizode. Kako su nam rekli, ono što će biti presudno jeste dobar scenario koji će im dati povod da pristanu na povratak pred kamere. Zasada radimo na tome, i svi se nadamo da ćemo njima i publici uspeti da ponudimo priču dostojnu starih epizoda - zaključio je Nejtan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike