Džonatan Mejdžors izbačen iz svih Marvelovih filmova nakon što je proglašen krivim za fizički napad i uznemiravanje (FOTO)

20.12.2023

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Čuveni filmski studio traži novo rešenje

Džonatan Mejdžors izbačen iz svih Marvelovih filmova nakon što je proglašen krivim za fizički napad i uznemiravanje (FOTO)
Džonatan Mejdžors - Copyright Profimedia

Marvel je otkazao saradnju sa Džonatanom Mejdžorsom, nakon što je glumac proglašen krivim za fizički napad i uznemiravanje bivše devojke. On je tako izgubio svoju veliku ulogu Marvelovog čuvenog negativca Kanga Osvajača.

Glumac je pomenutu ulogu igrao u Marvelovom filmu “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” i dva Diznijeva šoua “Loki” i “The 2nd Loki”, a u planu su bila još dva filmska ostvarenja, navodi TMZ.

Profimedia
 

Ta dva filma su u postprodukciji, Marvel traži drugo rešenje, a kako su neki stani mediji navodili, od Mejdžorsa se odustalo još tokom suđenja. Još uvek nije poznato da li će uloga biti u potpunosti izbačena ili data drugom glumcu, ali ono što je sigurno je da je Mejdžors izgubio milione dolara.

Prikrivanje preljube

Poznati glumac proglašen je krivim za fizički napad i uznemiravanje bivše devojke Grejs Džabari. Slučaj su pratili brojni preokreti koje je javnost pomno ispratila. U odvojenoj presudi Mejdžors je proglašen krivim zbog prekršaja trećeg nivoa odnosno bezobzirnog nanošenja telesnih povreda i uznemiravanja drugog nivoa. Glumac je oslobođen krivice za kazneno delo napada trećeg nivoa, namerno nanošenje telesnih povreda i teškog uznemiravanja drugog nivoa.

Profimedia
 

Nemili događaj desio se u martu ove godine. Mejdžors je stajao pognute glave pred sudijom sve dok nije proglašen krivim po drugoj tački optužnice. Svaki od pet porotnika rekao je da se slaže sa presudom koja je doneta nakon šest sati i 15 minuta, prenosi People.

Na sudu je ranije ovog meseca rečeno da je Džonatan Mejdžors napao bivšu devojku kako bi “prikrio preljubu” i ponovo “uspostavio” kontrolu u njihovoj vezi, nakon što je pročitala poruku koju je razmenjivao sa drugom ženom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike