Legendarni Kopola poručio svetu da se pripremi za njegov novi film: Spektakl epskih razmera sa slavnim glumcima (FOTO)

08.02.2024

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje je rezultat njegove dugogodišnje ambicije da napravi veliko delo koristeći sve što je naučio tokom svoje duge karijere

Legendarni Kopola poručio svetu da se pripremi za njegov novi film: Spektakl epskih razmera sa slavnim glumcima (FOTO)
profimedia-0023021655 - Copyright Profimedia

Frensis Ford Kopola poručio je svetu da se pripremi za njegov novi film "Megalopolis" koji će izaći ove godine. Čuveni reditelj je u podkastu "Accutron" rekao da je sam finansirao 120 miliona dolara za film, čija je produkcija počela u martu prošle godine, a on je pisao i scenario.

- Sve što mogu da kažem je da volim glumce u filmu. Neobičan je i nimalo dosadan - poručio je Kopola.

Profimedia
 

„Sudbina Rima proganja savremeni svet koji nije u stanju da reši sopstvene društvene probleme u ovoj epskoj priči o političkim ambicijama, genijalnosti i opasnoj ljubavi", navodi se u zvaničnom sinopsisu filma. Radnja je smeštena je u Njujork, pre 11. septembra, gde arhitekta pokušava da stvori utopiju u gradu.

Ep velikih razmera sa vrhunskim glumcima

Kako je najavio sam reditelj, film će biti ep velikih razmera i ostvarenje njegove dugogodišnje ambicije da napravi veliko delo koristeći sve što je naučio tokom svoje duge karijere. 

 

 

Tvorac kultnog filma „Kum“ je za svoj novi projekat odabrao vrhunsku glumačku ekipu sa holivudske A liste, pa ćemo tako u glavnim ulogama gledati Adama DrajveraForesta Vitakera, Kejt Blanšet, Mišel Fajfer, Zendeju, Džona Vojta, Džesiku Lang, Lorensa Fišburna, Natali Emanuel, Džona Vojta i mnoge druge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike