Hoakin Finiks otkrio najgoru ulogu u karijeri: Bio sam kao đubre (VIDEO)

06.01.2024

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Toliko ga je bilo sramota da nije mogao da odgleda film do kraja

Hoakin Finiks otkrio najgoru ulogu u karijeri: Bio sam kao đubre (VIDEO)
Hoakin Finiks - Copyright Profimedia

Hoakin Finiks je jedan od najvećih i najcenjenijih glumaca svoje generacije. Njegove uloge su uvek vrlo uverljive, često maestralne. Nekoliko puta je bio nominovan za Oskara, a osvojio ga je 2020. godine za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu "Džoker".

Profimedia
 

Međutim, čak i najveći glumci sumnjaju u svoje sposobnosti, uprkos uspehu i slavi koju su stekli. Tako je Feniks u razgovoru za South China Morning Post priznao da ga je bilo sramota kada je jednom prilikom na televiziji video svoj nastup u filmu Pola Tomasa Andersona, "The Master".

Morao je da isključi televizor

- Ne tako davno, listao sam filmske kanale i pojavio se film u kojem glumim, a koji nikad nisam gledao. Bio sam kao đubre. Delovalo je kao da radim. Video sam toliko glume da mi je stvarno bilo neprijatno. Osećam se krivim što sam se previše trudio da gledaoci razumeju moj lik - rekao je glumac. 

Profimedia
 

U spomenutom filmu Finiks tumači veterana Drugog svetskog rata koji boluje od teškog oblika PTSP-a i pronalazi neku vrstu ličnog spasa kad se pridruži verskom kultu koji vodi lik pokojnog Filipa Sejmora Hofmana.

Reditelj Anderson je naterao Finiksa da pogleda film, ali on nije mogao da izdrži do kraja već je od sramote isključio televizor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike