Margo Robi: Ljudima je muka od mene

14.01.2024

11:30

0

U ovom poslu nema garancije

Margo Robi: Ljudima je muka od mene
Margo Robi - Copyright Profimedia

Margo Robi je glumica koja je za deset godina uspela da ostvari holivudski san i da prevaziđe samu sebe. To govori u prilog uspeh filma "Barbi", u kojem ona igra glavnu ulogu ali je i jedan od producenata filma koji je zaradio više od milijadu dolara.

Profimedia
 

A prošlo je tačno deset godina kako se vrtogalvo vinula među holivudske zvezde sa filmom "Vuk sa Vol strita".

U ovom poslu nema garancije

- Mislim da je svima muka kad me vide. Verovatno bih trebala da nestanem sa ekrana na neko vreme. Iskreno, ako bih prerano snimila još neki film, ljudi bi rekli opet ona... Ne znam šta ću raditi sledeće, ali nadam se ništa bar još neko vreme - rekla je glumica u intervjuu za "Deadline".

Ona je izjavila da je od početka bila uverena u uspeh filma "Barbi", koji je osvojio "Zlatni globus" kao najbolji blokbaster u ovoj godini.

Profimedia
 

- Ne bih nikada započinjala nešto da u to nisam 90 odsto sigurna. Ipak uvek postoji onih deset odsto - različiti glasovi zdravog razuma koji se pitaju, a šta ako ne uspe? U ovom poslu nema garancije - kaže Robi.

Svetu je trebala injekcija radosti

Prema njenom mišljenju tajming je bio ključna stvar za  planetarni uspeh filma "Barbi".

- Sjajan film je sjajan film, bez obzira kad je snimljen, pre 20 godina ili sada. Međutim, uspehu "Barbi" je doprineo dobar tajming. Svetu je u ovom trenutku trebala injekcija radosti - tvrdi ona.

Profimedia
 

Takođe, ono što je svima trebalo je jedna šašava komedija, kojoj će se smejati svi.

Umetnost nam pomaže da razumemo sebe

Ipak, dok je nekima najpopularnija lutka na svetu, simbol lepote i detinjstva, drugima je simbol korporativne filozofije života koji promoviše upitan standarad lepote.

Profimedia
 

- Nismo želeli da budemo glas ovih ili onih. Ubeđena sam da kad god likovi trigeruju publiku, oni su zapravo njihovo ogledalo. Umetnost je zapravo način da razumemo sebe - zaključuje Margo Robi.
   
Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Deadline

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike