Kako je Biković izgubio ulogu u seriji "Beli lotos": Strašne optužbe o podržavanju genocida

03.02.2024

12:52

1

Nazvali su ga i Putinovim glumcem

Kako je Biković izgubio ulogu u seriji "Beli lotos": Strašne optužbe o podržavanju genocida
Miloš Biković - Copyright 24sedam/Profimedia

Glumac Miloš Biković trebalo je da glumi u trećoj sezoni serije "Beli Lotos" u produkciji čuvene medijske kuće HBO, međutim, do toga neće doći.

Vest  da će srpski glumac Miloš Biković postati deo popularne serije planetarnog uspeha oduševila je Srbiju, ali je izazvala i reakciju Ukrajine.

Promo/Nemanja Miščević
 

- HBO, da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo?  Miloš Biković javno podržava agresivnu politiku Rusije - obratilo se Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine, ovoj striming platformi.

Optužili ga da je Putinov glumac

Takođe Ministarstvo ga je okarakterisalo i kao Putinovog glumca.

Ubrzo je stigla i konačna odluka da se raskine ugovor sa Milošem Bikovićem koji je prema nekim navodima svetskih medija u trećoj sezoni popularne serije trebalo da igra ruskog instruktora joge sklonog flertovanju u eksluzivnom odmaralištu na Tajlandu.

- Odlučili smo da se rastanemo sa Milošem Bikovićem i uloga će biti preinačena - rekao je portparol HBO-a u saopštenju, a preneo je Variety.

A potom se oglasio i sam Miloš Biković, smatrajući da se protiv njega vodi ciljana kampanja

ATA Images/A.H.
 

- Odrastao sam u zemlji razorenoj ratom. Kada sam imao 11 godina, dane i noći sam provodio u skloništu, dok je bombardovana moja zemlja i moj rodni grad. Takvu pustoš nikad nikome ne bih poželeo. Svakim danom je sve više sukoba svuda u celom svetu. Svaki od njih je različit. I svaki od njih je strašan. Voleo bih da svi oni prestanu i da pobedi princip ljubavi - deo je sapštenja, koje je objavio nakon ove neočekivane odluke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Ubrzo je stigla podrška sa svih strana, njegovih brojnih fanova kao i kolega. Na kraju mu je javnu podršku uputila i supruga Ivana Malić.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Podsetimo, američka serija "Beli lotos" koja se prikazuje na HBO postala je planetarni hit među svim generacijama širom sveta. "Beli lotos" prati različite goste izmišljenog lanca odmarilišta tokom nedelju dana ali sa svakim danom se otkriva mračnija strana ovih naizgled savršenih putnika, zaposlenih u odmaralištu i meštana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike