Šta su o Milošu Bikoviću otkrile najveće producentske kuće u Rusiji: Neverovatan podatak o popularnom glumcu

11.12.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Svi žele da ga imaju u svojim novim projektima

Šta su o Milošu Bikoviću otkrile najveće producentske kuće u Rusiji: Neverovatan podatak o popularnom glumcu
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Bioskopski fond Ruske Federacije otvorio je prošle nedelje konkurs za finansiranje domaće kinematografije. Najveće producentske kuće predstavile su 46 novih filmskih projekata, a najtraženiji glumci za ruske blokbastere su Miloš Biković, Julija Peresild i Konstantin Habenski.

Promo/Miša Obradović
 

Statistički, njihovo ime se pojavilo najviše puta u željenoj podeli projekata koji su predstavljeni pred komisijom Ruskog filmskog fonda.

Producenti se utrkuju 

Biković već više od deset godina spada u najpopularnije glumce u Rusiji, a nakon ogromnog uspeha filma „Sluga“, koji je najgledaniji ruski film svih vremena, kao i svemirske drame „Izazov“, najveći broj producenata se utrkuje da ga angažuje za svoje nove projekte.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kada je reč o žanrovima, producentske kuće su najavile snimanje čak 15 komedija, a interesovanje vlada i za ratnim filmovima i savremenom fantastikom, dok je najmanje njih zainteresovano za trilere.

Dodatno, poslednjih godina se pokazalo da publika voli i filmove čija je radnja inspirisana bajkama folklornog sadržaja, navodi Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike