Džodi Foster otkrila dva omiljena filma: Jedan će vas iznenaditi (VIDEO)

03.02.2024

09:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Neočekivan izbor slavne glumice

Džodi Foster otkrila dva omiljena filma: Jedan će vas iznenaditi (VIDEO)
Džodi Foster - Copyright Profimedia

Holivudska zvezda Džodi Foster je otkrila dva filma za koja misli da bi svi trebalo da ih pogledaju, a jedan od njih će verovatno mnoge iznenaditi.

Profimedia
 

Prošlogodišnji hit

Poznata glumica je nedavno govorila za časopis "Interview", i tom prilikom otkrila svoje omiljene filmove. Prvi je "Sve u isto vreme" prošlogodišnji hit koji je trijumfovao na dodeli Oskara.

Glavne uloge u ovom ostvarenju igraju Mišel Jeo, Ke Huj Kvan i Džejmi Li Kertis. Film je dobio značajna priznanja kritičara, zaradivši više od 143 miliona dolara na blagajnama širom sveta i osvojio nagradu za najbolji film. 

Film prati kinesku imigrantkinju koja, dok je istražuje Poreska služba tokom revizije njenog poslovanja u perionici, biva umešana u složenu i haotičnu avanturu kroz vreme i prostor dok prevazilazi univerzume da pokuša da reši sukob između sebe i svoje ćerke.

Lutkarska komedija

Drugi film koji je Foster predložila je prilično neočekivan.

- Ovo je verovatno broj jedan - lutkarski film "Team America: World Police" - rekla je glumica.

Film čiju režiju potpisuje Trej Parker, kreator crtane serije "South Park", je lutkarska komedija iz 2004. godine, tačnije satirični komad o američkom militarizmu i vladi, koji se sprda sa stereotipnim akcionim filmovima i predstavljanjem Sjedinjenih Američkih Država. U centru priče je parlamentarna policija koja se bori protiv brodvejskog glumca da im pomogne u spasavanju sveta od diktature, terorizma i liberalnih holivudskih glumaca, prenosi NME.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike