Džodi Foster šokirala obožavaoce kultne franšize: Odbila je jednu od najpoznatijih uloga u istoriji (FOTO)

20.01.2024

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Zbog pretrpanog rasporeda morala je da odustane od ovog projekta

Džodi Foster šokirala obožavaoce kultne franšize: Odbila je jednu od najpoznatijih uloga u istoriji (FOTO)
Copyright Profimedia

Džodi Foster šokirala je obožavaoce "Ratova zvezda" kada je u emisiji Džimija Felona potvrdila da joj je bila ponuđena uloga princeze Leje, koju je odbila. 

Glumica je u to vreme bila pod ugovorom za jedan Diznijev film i nije htela da ga prekrši.

Profimedia
 

- Ponuđena mi je ta uloga. Tražili su mlađu princezu Leju, ali ja sam imala problem sa rasporedom. Radila sam na Diznijevom filmu i jednostavno nisam htela da odustanem od njega jer sam već bila pod ugovorom - otkrila je glumica. 

Ne znam koliko bih ja bila dobra

Ulogu je na kraju dobila Keri Fišer, koja je tokom snimanja imala 19 godina. Foster je imala samo 15 kada je film stigao u svetske bioskope i postao kulturni fenomen.

- Oni su napravili izvanredan posao. Ne znam koliko bih ja bila dobra. Možda bih imala drugačiju kosu. Možda bih odabrala frizuru u obliku ananasa - rekla je glumica o svojoj koleginici i Džordžu Lukasu

Profimedia
 

Džodi trenutno promoviše dva nova projekta. Mnogi filmski stručnjaci veruju da bi mogla da dobije nominaciju za Oskara u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u Netfliksovoj drami "Nyad", u kojoj igra sa Anet Bening. Pored toga, Foster je glavna glumica u četvrtoj sezoni HBO serije "Pravi detektiv", koja je imala premijeru 14. januara, navodi Varajeti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike