Problemi oko filma o Bobu Dilanu: Jedan od vodećih glumaca odustao od uloge, da li je pronađena adekvatna zamena? (FOTO)

28.01.2024

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Snimanje počinje u martu ove godine u Njujorku

Problemi oko filma o Bobu Dilanu: Jedan od vodećih glumaca odustao od uloge, da li je pronađena adekvatna zamena? (FOTO)
Bob Dilan - Copyright Profimedia

Benedikt Kamberbač odustao je od uloge u biografskom filmu o Bobu Dilanu "A Complete Unknown", u kojem Timoti Šalame glumi Dilana.

Profimedia
 

Kamberbač je trebao da igra muzičara i aktivistu Pita Sigera, koji je pomagao Dilanu da se probije u muzičkom svetu, ali je odustao od projekta jer ima pretrpan raspored. Umesto njega, ulogu je preuzeo Edvard Norton.

Profimedia
 

Film "A Complete Unknown" režira Džejms Mengold, dok je scenario napisao Džej Koks, koji je radio na filmovima "Bande Njujorka" i "Doba nevinosti".

Put ka svetskoj slavi

Film će pratiti mladog Boba Dilana i njegovu muzičku karijeru tokom šezdesetih godina, kao i period kada je počeo da svira električnu gitaru i kada je stekao svetsku slavu. El Fening će u filmu glumiti Silvi Ruso, studentkinju i umetnicu s kojom je Dilan bio u vezi.

Profimedia
 

Norton je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Fight Club", "Primal Fear" i "American History X". Tri puta je nominovan za Oskara, a prošle godine smo mogli da ga gledamo u filmu "Asteroid City" reditelja Vesa Andersona, kao i u ostvarenju "Nož u leđa 2".

Profimedia
 

Snimanje filma "A Complete Unknown" počinje u martu ove godine u Njujorku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike