Bred Pit odbio film "Gospodin i gospođa Smit" jer Anđelina nije dobila ulogu: Ova glumica je bila prvi izbor (FOTO)

02.01.2024

12:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Mediji su postali opsednuti ljubavnom aferom koja se dogodila tokom snimanja

Bred Pit odbio film "Gospodin i gospođa Smit" jer Anđelina nije dobila ulogu: Ova glumica je bila prvi izbor (FOTO)
Copyright Profimedia

"Gospodin i gospođa Smit" je akciona komedija Daga Limana koja je obeležila 2005. godinu, međutim pre nego što su glavne uloge dobili Bred Pit i Anđelina Džoli, producenti su razmatrali više holivudskih zvezda.

Kako navodi Far Out, uloga Džona ponuđena je Vilu Smitu i Džoniju Depu, dok su u ulozi Džejn viđene Ketrin Zita-Džons, Kejt Blanšet, Gvinet Paltrou i Nikol Kidman

Profimedia
 

Pit je brzo postao prvi izbor za ulogu, a što se tiče glumica izbor je pao na Kidman. Međutim, reditelj Dag Liman je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio da je Nikol odbila ulogu jer je u to vreme snimala rimejk "Stepfordskih žena". Nakon što je ona odustala i Bred je odlučio da napusti produkciju.

Profimedia
 

Bez hemije sa Nikol Kidman

Ipak, Limanova izjava se ne podudara sa izjavom producenta Arnona Milhana, koji tvrdi da je Pit napustio projekat kada je čuo da će glumiti uz Kidman jer nije imao nikakvu hemiju sa njom. Nakon što je saznao da je uloga ipak dodeljena Anđelini, odlučio je da se vrati.

Profimedia
 

Ni sam Liman u tom periodu nije bio siguran ko će se pojaviti u njegovom filmu, ali odabir Pita i Džoli je očigledno bila najbolja odluka jer su mediji postali opsednuti ljubavnom aferom koja se dogodila tokom snimanja, što je dodatno pojačalo interes javnosti za film.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike