Odabran glumac koji će igrati Majkla Džeksona: Bratanac u ulozi strica (FOTO)

01.02.2023

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Film će se baviti svim delovima života kralja popa, ali nije otkriveno koliko će biti zastupljene optužbe za seksualno zlostavljanje dece

Odabran glumac koji će igrati Majkla Džeksona: Bratanac u ulozi strica (FOTO)
Majkl Džekson - Copyright Profimedia

Pre desetak dana objavljena je vest da će reditelj Antoan Fjukua snimati biografski film "Majkl" o legendarnoj muzičkoj zvezdi, kralju popa Majklu Džeksonu (1958-2009).

Profimedia
 

Problematične optužbe za seksualno zlostavljanje dece

Iza filma stoji Lionsgate, po scenariju Džona Logana poznatog po filmovima "Gladijator" i "Avijatičar", a producenti su Grejem King, koji je radio film o Frediju Merkjuriju "Boemska rapsodija", kao i Džon Branka i Džon Mekejn, koizvršioci Džeksonove zaostavštine.

Profimedia
 

Film će se baviti svim delovima Džeksonovog života, ali nije otkriveno koliko će biti zastupljene i mnoge kontroverze iz života pokojne muzičke ikone, pošto se snima u saradnji sa predstavnicima njegove zaostavštine, koji su ga branili od optužbi za seksualno zlostavljanje dece.

Ko je Džafar Džekson?

Sada je potvrđeno da će Majkla Džeksona u filmu igrati njegov bratanac Džafar Džekson, koji je na svojim profilima na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se nalazi u čuvenoj pozi legendarnog pevača, najavljujući svoju prvu veliku ulogu.

Profimedia
 

"Počastvovan sam što mogu da oživim priču mog strica Majkla. Za sve fanove širom sveta, vidimo se uskoro“, napisao je Džafar koji je sin Džermejna Džeksona, Majklovog rođenog brata sa kojim je kao dete nastupao u popularnoj porodičnoj grupi „The Jackson 5“.

 

 

Fjukua je na društvenim mrežama istakao da će predstojeći film "prikazati događaje koji istražuju putovanje čoveka koji je postao kralj pop muzike".

Kontroverzni dokumentarac

Majkl Džekson je imao jednu od najuspešnijih samostalnih pevačkih karijera svih vremena, ako ne i najuspešniju. Snimio je najprodavaniji album u istoriji "Thriller" (1982).

Profimedia
 

Iznenada je preminuo od srčanog udara tokom priprema za povratničku turneju 2009. godine.    

Prošle godine je snimljen dokumentarac „TMZ Investigates: Who Really Killed Michael Jackson“, koji otkriva da je legendarni muzičar imao 19 lažnih ličnih karata koje je koristio kako bi lakše dolazio do lekova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike