Sara Ramirez odustaje od glume: Ogorčena zbog crne liste u Holivudu i mržnje na internetu (FOTO)

22.01.2024

07:07

0

Autor: Dejan Ćirić

Čim se pojavila u nastavku "Seksa i grada" postala je jedan od najkritikovanijih TV likova jer je karikatura nekoga ko nije binarna ličnostm a takvom se predstavlja

Sara Ramirez odustaje od glume: Ogorčena zbog crne liste u Holivudu i mržnje na internetu (FOTO)
Copyright Profimedia

Nakon što su je u seriji "I tek tako..." , nastavku "Seksa i grada", nazvali "nečim najgorim što se desilo u seriji", glumica Sara Ramirez je na Instagramu nagovestila da se lik Če Dijaz neće vratiti u trećoj sezone ove franšize. Glumica koja je imala istaknutu ulogu i u "Uvodu u anatomiju", nazvala je Če "poslednjim likom koji je igrala" i osudila holivudsku industriju zabave zbog navodnog stavljanja na crnu listu glumaca koji podržavaju Palestince. 

Profimedia
 

Dvolična industrija

Ramirez je javno govorila protiv rata otkako je počeo pre više od 100 dana, kao i njena koleginica i bivša partnerka na ekranu Sintija Nikson, koja je u seriji igrala Mirandu Hobs više od 25 godina.

"Naša industrija je tako dvolična. Dok dele nagrade, glumci i agenti stavljaju na crnu listu glumce i radnike koji objavljuju bilo šta u znak podrške Palestincima u Gazi kako bi bili sigurni da više ne rade", napisala je u objavi na Instagramu 16. januara. 

Profimedia
 

Ramirez se pridružila franšizi "Seks i grad" kao komičar(ka) Če kada je nastavak lansiran 2021. godine. Ubrzo je postala jedan od najkritikovanijih TV likova jer je karikatura nekoga ko nije binarna ličnostm a takvom se predstavlja. Uprkos tome, pojavila se i u drugoj sezoni. Kreator serije Majkl Patrik King potvrdio je prošle godine da će se snimati i treći nastavak. Prošla sezona je završena tako što Če više nije u vezi sa Mirandom, ali je i dalje bliska sa njom i Keri Bredšo

Mržnja na internetu

Mesecima se na internetu vodi žestoka kampanja protiv Če, koja je veliki trn u oku obožavaocima serije koji glasno pozivaju da bude otpuštena. 

"Molim vas, ne Če! Svi mislimo da uništava franšizu! Prestanite, izgleda tako lažno!", "Molim vas, skinite Če iz serije. Ona je nepodnošljivo sranje. Dosta nam je. Hvala “, neki su od komentara fanova nakon objavljivanja informacija o trećoj sezoni. 

Profimedia
 

Ramirez je za Njujork tajms rekla da je "veoma svesna mržnje koja postoji na internetu“ i objasnila da je "izgradila lik koji je ljudsko biće, koji je nesavršen, koji je kompleksan, koji nije ovde da bi se dopao i ne traži ničije odobrenje“

Fluidna seksualnost Sare Ramirez je takođe važna u njenom privatnom životu. Iako je deset godina bila u braku sa biznismenom Rajanom Deboltom, ne krije da je biseksualna osoba i da se glasno bori za prava pripadnika LGBTQ+ zajednice, prenosi Jutarnji list.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike